...
Nye direktører i Orkla Health og Pierre Robert Group 
Hege Holter Brekke er utnevnt til ny adm. Dir. i Orkla Health.
Tine Hammernes Leopold etterfølger som adm. dir i Pierre Robert Group.

Hege Holter Brekke er utnevnt til ny adm. Dir. i Orkla Health. Tine Hammernes Leopold blir hennes etterfølger som adm. dir i Pierre Robert Group.  
 
Hege Holter Brekke (49) vil tiltre stillingen som adm. direktør i Orkla Health fra 1. oktober i år. Hun tar over etter Henning Søgaard, som har ledet selskapet de siste fem årene og som nå slutter i Orkla. 
 
Holter Brekke har vært administrerende direktør for Pierre Robert Group siden 2015. I perioden 2007-2014 var hun konserndirektør Marked i TINE. 

Før det var hun konserndirektør Konsept og Marketing i Plantasjen, og hun har også erfaring fra McKinsey. Holter Brekke har tidligere hatt en rekke ulike lederstillinger i Orkla ASA og i daværende Nidar. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. 
 
Etterfølger med bred bakgrunn 
Tine Hammernes Leopold (47) kommer tilbake til Orkla etter to år som adm. direktør i Salmon Brands/SALMA, styremedlem i lakseoppdretteren Bremnes Seashore og direktør i konsernledelsen i Bremnes Fryseri. 

Hun blir ny administrerende direktør for Pierre Robert Group, og overtar etter Hege Holter Brekke fra og med 1. oktober i år. 

Hammernes Leopold har mer enn 20 års erfaring med merkevarebygging og lang fartstid i Orkla, hvor hun tidligere har hatt ulike lederstillinger i Orkla Health, daværende Axellus, Peter Möller, Sætre, Nidar og Lilleborg. Hun har sin utdannelse fra California State University. 

Sterk merkevarekompetanse
- Både Hege og Tine har sterk merkevarekompetanse, bred ledererfaring og solide resultater å vise til både i og utenfor Orkla, sier Stig Ebert Nilssen, konserndirektør og leder for forretningsområdet Orkla Care. 

- Jeg er svært glad for at Hege har takket ja til å påta seg nye utfordringer som adm. direktør for Orkla Health, og for at Tine kommer tilbake til Orkla med ansvaret for Pierre Robert Group. 
 
Holter Brekke og Hammernes Leopold vil begge inngå i ledergruppen i forretningsområdet Orkla Care og rapportere til Stig Ebert Nilssen. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-08-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC