...
Prekonfigurert eskereiser som kan tilpasses kunden
Gerhard Schubert viser en kartongpakkemaskin i lightline-serien på Fachpack i Nürnberg 25.-27. september 2018

Gerhard Schubert GmbH presenterer sin nye kartongpakkemaskin i lightline-serien på Fachpack i Nürnberg. Maskinen pakker kartonger på små flater.

Kartongpakkemaskinen består av en enkelt modul og kan pakke kartonger på små flater, med den effektiviteten og kvaliteten TLM-systemet er kjent for.

For oppgaver som krever lite fleksibilitet
Maskinen beskrives som en rimelig løsning for pakkeoppgaver som krever mindre fleksibilitet, for eksempel ved ordre som består av få produkter og formatvarianter.

Den nye lightline-serien fra Schubert har pakkemaskiner for standard pakkeoppgaver med prekonfigurerte systemkomponenter. Sammen med lightline Cartonpacker kan disse ta seg av pick-and-place-applikasjoner med lightline Pickerline og pakk flow-wrap-poser med lightline Flobmodul.

Målgruppen for lightline-serien er kunder som krever høykvalitets maskinbygging, men samtidig har pakkeoppgaver som ikke krever stor fleksibilitet.

Pakker marsipansjokolade på Fachpack
Kartongpakkemaskinen som vises på messen skal pakke esker med marsipansjokolade i foldekartongesker. Med en hastighet på 125 esker i minuttet kan maskinen bearbeide forskjellige produktformater.

I en enkelt maskinramme bli eskene reist, fylt med sjokoladeesker og lukket. I hjertet av maskinene står tre F2-roboter fra Schubert.

Enten maskinen er beregnet på få produkter eller skal ha maksimal fleksibilitet, vil Schubert alltid innfri kundenes spesifikke krav, gjennom robotisert automatisering.

Les mer om Fachpack


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-08-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
kartoneringsmaskin kartong pakkemaskin pakketeknologi sjokolade

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC