...
Jørgen N. Wiig overtar som konsernsjef i Grilstad AS
Jørgen N. Wiig overtar som konsernsjef i Grilstad 1. oktober 2018 etter Odd Arne Dalsegg som trapper litt ned.

Den nye konsernsjefen, Jørgen N. Wiig, tiltrer 1. oktober. Han er utdannet Siviløkonom fra BI og har i hele sin arbeidskarriere jobbet innenfor dagligvareindustrien. 

Jørgen N. Wiig kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i Jacobs Douwe Egberts Norge AS. Før det var han viseadministrerende direktør i Kaffehuset Friele AS. 

SCA Mölnlycke og Rieber & Søn
Wiig har vært sju år i SCA Mølnlycke i Norge og Sverige, i Jordan AS. Deretter arbeidet han i 16 år i ulike stillinger i Rieber & Søn ASA, blant annet som leder av Toro, leder av Rieber & Søn’s norske virksomheter og Foodservice i hele Rieber-konsernet.

Odd Arne Dalsegg har vært Konsernsjef i Grilstad AS siden 2009. Dalsegg ønsker å trappe litt ned, men han vil etter 1. oktober fortsatt bistå med oppfølging av produksjon og utøve ledelse av tekniske prosjekter som fabrikkutvidelser på Stranda og Ranheim. 

Styret i Grilstad takker Dalsegg for innsatsen han har gjort for å skape en lønnsom og ledende merkevarebedrift med en solid organisasjon. De er meget godt fornøyd med å ha rekruttert en så erfaren person som Wiig til å lede og utvikle Grilstad videre.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC