...
ITO tilbyr nå pakkemaskiner fra PFM Technologies
Italienske PFM Technologies utvikler og produserer ledende pakkemaskiner. Norske ITO tilbyr nå PFM-teknologi i sine pakkelinjer.
PFMs pakkemaskiner utvikles i rustfrie materialer og med teknologi som gjør det enkelt å oppfylle matindustriens strenge hygienekrav.

Den norske leverandøren ITO har nylig inngått avtale om bruk av pakkemaskiner og annen teknologi fra PFM Tecnologies i sine pakkelinjer. 

ITO befester dermed posisjonen som ledende skandinavisk systemleverandør for matindustrien.

Mer enn 50 år med pakkemaskiner
PFM Technologies har en historie som strekker seg tilbake til etableringen av Italianapack i 1964, og med mer enn 40 ulike pakkemaskiner og et stort antall kunder over hele verden, er de utvilsomt en av de tyngste aktørene i dette markedet. 

PFM produserer maskiner for de fleste typer matprodukter og emballasjetyper, både ferdigprodukter, ferskvare, frossenmat og løsvektsprodukter. De viktigste markedene er produsenter av ferskvare, bakervarer, drikkevarer, frukt og grønt, samt ulike typer løsvektsprodukter som frokostblandinger, søtsaker og dyrefor. 

Rundt 500 personer i ansatt i PFM Groups selskaper, og i 2016 omsatte konsernet for rundt 100 millioner Euro.

Verdifull partner i Nord-Europa
Alessandro Bottene, Area Sales Manager i PFM Packaging Machinery, ser ITO som en verdifull partner for å øke salget i det nord-europeiske markedet. 

- Både vi og ITO er familieeide selskaper med en lang historie og sterk forankring innenfor automatisering og industriløsninger. Vi vet begge at spesielt matindustrien er en kundegruppe med strenge krav til oppetid, produksjonskapasitet og hygiene, sier Alessandro Bottene. 

- Kostnadsnivået i Nord-Europa er høyt, dermed er det ekstra mye å tjene på automatisering. Vi ser gode muligheter for å utfordre andre aktører i dette markedet i samarbeid med ITO. 

- De har bred erfaring med systemintegrasjon og har de beste forutsetningene for å tilby komplette løsninger der teknologi fra PFM og andre ledende aktører spiller godt sammen.

Komplette løsninger for matindustrien
PFM produserer både vertikale og horisontale pakkemaskiner, i tillegg til doserings- og veieløsninger. Prosjektsalgssjef Christian Hagen i ITO forteller at de vil integrere pakkemaskiner fra PFM i sine pakkelinjer for matindustrien og andre bransjer.

- Dette er pakkeløsninger fra øverste hylle, løsninger som kan skreddersys til hver kundes produksjon, lokaler og krav, sier Christian Hagen. 

- PFM utvikler unik teknologi for blant annet dosering, lukking av emballasje og effektiv maskinrengjøring uten at elektronikken berøres. Samtidig er det fremtidsrettet teknologi som kan fjerndiagnostiseres og oppgraderes over VPN. 

- Når vi nå har pakkemaskiner fra PFM med i sortimentet vårt, kan vi sy sammen og integrere løsninger for de aller fleste oppgaver. Vi har lang erfaring med rollen som systemintegrator, med alt det innebærer av implementeringsarbeid, koordinering, service, opplæring og andre forhold.

Størst i Norge
ITO er Norges største leverandør av automatiske pakkemaskiner og palleteringsanlegg. Selskapet moderniserer norsk mat- og logistikkindustri, og har som målsetting å levere den beste løsningen som raskt gir målbare resultater. ITO ble etablert i 1959 og har 45 medarbeidere totalt.

Mer informasjon selskapets nettside


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-13

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC