...
Industri 4.0 kommer nå også på merking og koding
JET3up-modellen som vises på messen har en rekke inn- og utganger for oppkobling mot annet utstyr.

På Automatica 2018 som arrangeres 19.-22. juni i München skal Leibinger vise kontinuerlige inkjet-printere med full integrasjonsmulighet med annet utstyr.

I en pressemelding skriver Paul Leibinger GmbH & Co. KG at de tilbyr produksjonsbedrifter tilgang til Industri 4.0 for en rimelig penge. Selskapet produserer avanserte printere og utstyrer nå sine CIJ-printere i JET-serien med et stort antall grensesnitt.

Smarte fabrikker
På Automatica 2018 i München skal de blant annet demonstrere hvordan printerne brukes av hodetelefonprodusenten beyerdynamic.

Den fjerde industrielle revolusjonen kan være en utfordring for bedrifter som vil linke produksjonsmaskinene til informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Automatica-messen viser hvordan store aktører med tilsvarende budsjetter gjør fabrikkene sine smarte.

Leibinger, som produserer industrielle inkjet-printere for produktkoding og merking, er overbevist om at også små og mellomstore bedrifter bør være i stand til å finansiere inngangen til Industri 4.0.

JET3up kan vokse med Industri 4.0-krav
- Vi utstyrer våre industrielle merke- og kodingssystemer med grensesnitt som kundene ellers måtte ha kjøpet fra mange konkurrenter, forklar adm. Dir Christina Leibinger.

- Maskinene er enkle å integrere med automatiserte produksjonsmiljøer og fleksible nok til å samsvare med Industri 4.0-krav. 

JET3up-modellen som vises på messen har for eksempel input for produktsensor og koding, åtte digitale utganger, 10 digitale innganger og 12 andre innganger med definerte spesialfunksjoner, serielle innganger og USB- og Ethernet-tilkobling.

- Printerne har en sterk link til smart fabrikkautomatisering på grunn av alle disse inn- og utgangene, og deres store fleksibilitet.

Data begge veier
Beyerdynamics, som produserer mikrofoner og hodetelefoner, er en av mange brukere av JET3up. Datakommunikasjon i begge retninger var en av grunnene til at de valgte Leibinger.

- Vi kan ikke bare overføre data fra overføringssystemet til printeren men også få data tilbake, forklarer Ahmet Cakir, prosessingeniør i beyerdynamic GmbH & Co KG.

- Vi kunne ha funnet disse løsningene også på andre produkter, men da ville de ha kostet mer. Disse printerne gir mest verdi for pengene på markedet.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-13

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
automatisering Big data Industry 4.0 koding merking messer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC