...
Thinfilm inn på markedet for kosmetikk og kroppspleie
I starten kommer Yuni til å bruke Thinfilms løsninger på to ledende produkter og i lanseringen av et nytt.

Den amerikanske nisjebedriften Yuni Beauty blir den første kunden for norske Thinfilm i produktområdet for kosmetikk og kroppspleie.

Thinfilm er global leder på blant annet NFC-applikasjoner. Nå skal de hjelpe Yuni med å tilknytte seg mobilbaserte kunder og gi dem digitale opplevelser via NFC-teknologi og skybasert programvare.

Digitale opplevelser
- Yuni er en innovatør på det aktive skjønnhetsmarkedet med fokus på høykvalitetsprodukter med naturlige ingredienser, sier adm. Dir. i Thinfilm, Davor Sutija. - Vi er glade for å kunne hjelpe dem å styrke kunderelasjonene, øke salget og ta bedriften til neste nivå.

Fra starten av juni Yuni-produkter og -emballasje utstyrt med Thinfilm NFC-tagger som er integrerte med selskapets skybaserte «CNECT Cloud Platform». 

Ved hjelp av en NFC-forberedt smarttelefon kan kundene få ulike digitale opplevelser, informasjon om varemerket Yuni og deres historie, samt manualer og brukertips.

Trengte å kommunisere på ny måte
- Yuni er virkelig et nisjemerke, men vår kundebase vokser ganske raskt. Vi trengte derfor å kommunisere med våre kunder på en ny måte, sier Emmanuel Rey, gründer og CEO i Yuni Beauty Co.

- Thinfilms NFC-løsninger passer perfekt for våre behov,.

I starten kommer Yuni til å bruke Thinfilms løsninger på to av sine ledende produkter; Shower Sheets og Chilax, samt for å lansere det nye produktet Yunicorn.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
kosmetikk kroppspleie NFC Thinfilm

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC