...
Ny programvare kan øke effektiviteten i etikettering
Versjon 6.0 av CoLOS blir først tilgjengelig i Norge, Frankrike, Nederland, Spania, Sveits og UK. Den lanseres i USA og Canada 15 juni og følger i de andre landene etter hvert.

Markem-Imaje lanserer versjon 6.0 av sitt CoLOS informasjonsstyringssystem som gir produsenter høyere oppetid og samsvar mellom produktkoder og emballasje.

I en tid hvor marginene er små og sporbarhet blir viktigere, siden tilbakekallinger raskt går over hele verden, er produsenter mer enn noen gang avhengig av nøyaktig og effektive utskrifter og koding.

Reduserer risiko for kodingsfeil
CoLOS informasjonsstyringssystem reduserer risikoen for kodingsfeil og sikrer 100 prosent samsvar med lover og regler. Leverandøren mener at systemet kan redusere emballasjekostnadene med opptil 15 prosent.

Automatisering kutter manuell input av data og vedlikehold av meldingsdata med 90 prosent. Produktskiftetiden halveres, og det skal være enklere å gjennomføre tilbakekallinger.

CoLOS har strukturert meldingsdesign og kan integreres sømløst med informasjons- og ERP-systemer. Dermed kan man strømlinjeforme oppsett av meldinger og utskrifter under produksjon samtidig som sikkerhet og sporbarhet på den trykte informasjonen er ivaretatt.

Gir større innsikt
Systemet kan kjøres fra kontoret, verkstedgulvet eller serverrommet og har et brukergrensesnitt som er state-of-the-art.  Den nye versjonen gir større innsikt i utskriftsoppgavene og forbedrer datautvekslingen med andre informasjons- og produksjonssystemer.

For produsentene skal det også bli enklere og raskere å tilpasse emballasjen til kundenes krav.
- Med over 17.000 installasjoner over hele verden er CoLOS det ledende informasjonsstyringssystemet i sitt segment. Kontinuerlig innovasjon sikrer at det matcher kundenes endrede krav til koding og datahåndtering, sier Mark Hathaway, Software Product Manager i Markem-Imaje.

Selskapet eies av det amerikanske selskapet Dover Corporation og produserer løsninger for produktindentifisering og sporbarhet, samt etikettprintere basert på inkjet, transfer, laser og print and apply.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etikett-applikator etikett-printer etiketter etikettering etiketteringsmaskin etikettrykk informasjonsstyring programvare

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC