...
Optimert produksjon med avtalt vedlikehold av utstyr
Vedlikeholdsavtalen med Sidel gir Schweppes Santory full oversikt over kostnader og planlegging av vedlikehold.
Personalet får tips om optimal maskininnstilling fra det erfarne vedlikeholdsteamet.

 Schweppes Santory har inngått en Time & Material-kontrakt med Sidel for vedlikehold av produksjonsutstyret ved sin fabrikk i Sevilla i Spania.

I henhold til avtalen skal Sidel utføre preventivt vedlikehold av den aseptiske fyllemaskinen i tillegg til korkmaskinen og den tilhørende matelinjen. Maskineriet er levert av Sidel og brukes til tapping av Sunny Delight mineralvann i flere formater og smaker på PET-flasker.

Nøyaktiv oversikt over kostnader og tid
Time & Material-kontrakten sikrer at forhåndsbestemt arbeid på utstyret skal utføres av personell fra Sidel. En liste med avtalte reservedeler skal skiftes for hver 3.000 timer med produksjon. Dette gir selskapet nøyaktig oversikt over tidspunkter og forsyninger til det preventive vedlikeholdet.

Avtalen sikrer også at utstyret blir vedlikeholdt gjennom levetiden, at nedetiden minimeres og at organisasjonen får full kontroll med vedlikeholdskostnadene over tid. Alt vedlikeholdsarbeid utføres av kyndige Sidel-team under ledelse av Sidel-ansatt.

Time & Material-kontrakten med Sidel dekker også 24/7 hotline-assistanse og leveranse av reservedeler over hele verden.

Kunnskapsutveskling
Schweppes Suntory ble grunnlagt i 2015 og er spesialisert på alkoholfrie drikker i JSDNIT-kategorien. Årsproduksjonen er på 4.500 timer, mens Sidel tilbyr å skifte valgte reservedeler hver 3.000 timer. 

- Her i Sevilla ser vi verdien av denne kontrakten, men vi drar også nytte av kunnskapsutveskling og aktiv opplæring når det gjelder produksjonsinnstilinger og vedlikeholdsbehov, sier Valentin Rodriguez, fabrikksjef i Scweppes Suntory.

Sidels ettermarkedssjef, Giobanni Giberti, sier at deres forståelse av kundenes marked, verdikjeder og produktportefølje gjør dem i stand til å sette opp dedikerte team som utførere vedlikeholdet.

- Dette gjøres i samarbeid med kundens ansatte, slik at produksjonen kan optimeres for maksimal ytelse. Med vedlikehold av hundrevis av deler rundt om i verden, har vi ekspertise til å tilby avanserte og modulære vedlikeholdsløsninger for produsenter av emballasje for flytende næringsmidler.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
flytende meierivarer tappelinje tappemaskiner vedlikehold

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC