...
PET-skål for kjøtt og fisk fanger fukt uten absorbent
Gravity Tray er en PET-skål for kjøtt og fisk som fanger væske i et eget kammer nederst i skålen.
Væsken som skilles ut fra maten ledes ned i underkammeret ved hjelp av en trakt.
Når væsken først har blitt isolert i kammeret,  kan den ikke lenger komme i kontakt med maten.

Selskapene Luc van den Broek og Rinze Willemsen lanserer Gravity Tray, en innovativ emballasje i PET for kjøtt, kylling og fisk som gjør fuktabsorbent overflødig.

Den nye PET-skålen har nettopp ut av testfasen med gode resultater og er nå klar for produksjon. Emballasjen viser seg å også passe til grønnsaker og frukt.

Eget kammer for oppsamling av væske
I Gravity Tray blir væske som skilles ut fra produktet automatisk ført til det nedre kammeret via en trakt. «Kjelleren» er en separat avdeling, og når væsken først har blitt isolert der, kan den ikke lenger komme i kontakt med kjøttet eller fisken.

Dette gjelder selv om emballasje snus på siden eller med oversiden ned. Siden Gravity Tray ikke har fibre, slik absorbenter har, er det ingen risiko for at partikler kan feste seg i matvaren.

En tilleggsmulighet er å forsyne den forseglede bunnfolien med branding og ekstra produktinformasjon.

Les mer om Gravity Tray her.

Se video av Gravity Tray 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-09

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
abosorbent matemballasje PET-skåler væskeoppsamling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC