...
Kaffeknappen selges fra Nestlé Nordic til Convini
Nestlé er overbevist om at Convini kommer til å utvikle Kaffeknappen til nye høyder.

Nestlé Nordic kunngjør at selskapet selger Kaffeknappen, en stor leverandør av kaffe til bedrifter i Sverige og Norge, til Convini Sverige AB. 

Avtalen forventes gjennomført i juni 2018. - Nestlé ser positivt på at Convini, som er markedsleder av ferdigmat til bedrifter i Sverige, blir ny eier av Kaffeknappen i Sverige og Norge, sier Michiel Kernkamp, Nestlé Nordic CEO. 

- Nestlé er overbevist om at Convini, med sin omfattende erfaring og klare fokus på vekst og digital utvikling kommer til å utvikle Kaffeknappen til nye høyder. Dette salget gjør det også mulig for Nestlé i Sverige og Norge å optimalisere porteføljen og fokusere på våre kjerneområder.

Alle ansatte følger med
Avtalen innebærer at de 144 ansatte som arbeider i Kaffeknappen, samt alle forretningsaktiviteter knyttet til kunder, forhandlere og partnere i både Sverige og Norge, vil overføres til Convini. 

Nestlé vil fortsette å investere og vokse i Sverige og Norge der selskapet er markedsleder innen et bredt spekter av kategorier, som kaffe, barnemat, vegetarisk mat, sjokolade samt katte- og hundemat. 

Nestlé kommer også til å fortsette å investere og vokse innen Nestlé Professional, den delen av selskapet som tilbyr mat og drikke out-of-home. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-09

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
oppkjøp overtakelse

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC