...
ITO PallPack kan nå tilby løsninger fra Carryline
De fleksible og modulbaserte transportløsningene fra Carryline skal passe perfekt for næringsmiddelindustri.
Carryline leverer både enkeltkomponenter og komplette løsninger med et stort antall variasjonsmuligheter basert på standardkomponenter.

Det nye samarbeidet med Carryline innebærer at ITO PallPack kan utvide produktsortimentet av transportløsninger spesielt mot næringsmiddelindustrien.

- Med fleksible og modulbaserte transportløsninger i rustfrie materialer tilbyr Carryline løsninger som er perfekte for en krevende næringsmiddelindustri, som også er underlagt strenge produksjons- og hygienekrav fra myndighetene, sier Axel Hagen i ITO PallPack.

Komplett bilde
Det er nettopp i næringsmiddelindustrien selskapet har hatt størst vekst i de siste årene.

- Vi kombinerer våre egenproduserte automatiseringsløsninger med produkter fra Jomet, Easy Conveyor, Kuka Robotics og nå altså Carryline. Automatisering av pakkeprosessene gir gode resultater på kundenes bunnlinje, fortsetter Axel Hagen.

- Det viktigste for oss er å imøtekomme kundenes behov og løse dem bedre enn de forventer seg. Lang erfaring og moderne dataverktøy til å designe løsningene spiller en rolle. Med Carryline som samarbeidspartner, vil jeg si at bildet er nesten komplett.

Rustfrie kvalitetsløsninger
Svenske Carryline ble etablert i 1963 og har siden levert transportløsninger til et stort antall industribedrifter i forskjellige bransjer. Selskapet leverer både enkeltkomponenter og komplette løsninger med et stort antall variasjonsmuligheter basert på standardkomponenter.

Produksjonen skjer ved Carrylines anlegg i Kungälv, der løsningene testes for å sikre rask og effektiv installasjon. Produktene selges over hele verden gjennom et omfattende nettverk av forhandlere.

Henrik Eriksson i Carryline AB sier at de vil arbeide med bransjens mest begavede systemleverandører for å gi kundene maksimalt utbytte av selskapets produkter.

- Med ITO PallPacks sterke posisjon i viktige markedssegmenter og høy kompetanse innenfor pakke- og transportløsninger, vil de hjelpe oss å nå ut til enda flere kunder, sier Eriksson.

De første installasjonene med Carryline-produkter er allerede gjennomført, og disse produktene vil inngå i ITO PallPacks installasjoner der det er naturlig. ITO PallPack utfører alt fra design til installasjon, service og vedlikehold på de nye produktene.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-04

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
internlogistikk interntransport

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC