...
Tetra Pak-separatorer med Encapt kutter energiforbruk
Med Encapt og AirTight-teknologi kan energiforbruket i separatorene for melk og myse reduseres kraftig.

Energiforbruket på Tetra Paks separatorer kuttes med 40 prosent ved hjelp av den nye trykkontrollteknologien Encapt.

Encapt reduserer det atmosfæriske trykket i rotatoren ved hjelp av en lavtrykkspumpe. Systemet overvåkes av sensorer som sørger for minimal luftfriksjon. Mindre friksjon betyr lavere energiforbruk.

Hermetisk lukket system
Kombinert med en unik AirTight design inni rotatoren er hele systemet hermetisk lukket slik at ingen luft kommer inn. Med inntak i bunnen og uttak på toppen sparer man også energi. De to teknologien gjør maskinen til den mest effektive på markedet, ifølge Tetra Pak.

- Vi vil hjelpe kundene å innfri kravene til topp produktkvalitet med lavere driftskostnader og lavere miljøfotavtrykk, sier Ulrika Rehn, Product Managere i Tetra Pack.

Separatorene brukes oftest til å separere melk og myse. Med Encapt og AirTight-teknologi kan energiforbruket reduseres kraftig.

Innebygget fleksibilitet
- Med innebygget driftsfleksibilitet i forskjellige hastigheter kan kundene bruke den samme linjen til flere typer produkter. Det gir høyere energieffektivitet enn noen andre modeller på markedet. I løpet av maskinenes levetid kan kundene spare 4 millioner kWh.

Holger Luers, administrerende direktør i Müritz Milch GmbH i Tsykland sier at den sofistikerte kombinasjonen virkelig fungerer. 

– AirTight-teknologien sikre energieffektiv separasjon og fleksible flythastigheter i produksjonen. Den ekstra energibesparelsen som lavtrykksteknologien gir, er en skikkelig bonus.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-03

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
matproduksjon separator

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC