...
Kjetil Larsen utnevnt som ny administrerende i Norner
Kjetil Larsen har doktorgrad i polymerteknologi og over 25 års ledererfaring fra store internasjonale selskaper. 
Tine Rørvik blir direktør hos Norners eiere, SCG Chemicals, og skal lede deres aktiviteter i Europa.

Norner melder at Kjetil Larsen er utnevnt som ny administrerende direktør etter Tine Rørvik, som blir direktør for Europa for SGC Chemicals, eier av Norner.

Kjetil Larsen har doktorgrad i polymerteknologi og over 25 års ledererfaring fra store internasjonale selskaper. 

Teknisk kompetanse
Han kommer nå fra stillingen som leder for energidisponering og handel i Skagerak Kraft AS. Før dette har han bred bakgrunn fra innovasjons- og forretningsutvikling i hele polymerverdikjeden fra blant annet Protan, Amiantit / Flowtite og Borealis. 

Kjetil Larsen erstatter Dr. Tine Rørvik, som trer inn som direktør hos Norners eiere, SCG Chemicals, hvor hun skal lede deres aktiviteter i Europa, og også sitte som medlem i Norners styre. 

Både styret, eierne og de ansatte i Norner mener Kjetil kommer til å bidra sterkt til organisasjonen og Norners suksess og vekst i de kommende årene. Han kommer med bred internasjonal erfaring og teknisk kompetanse innen plast og kompositter kombinert med sin bakgrunn fra ledelse, forretningsutvikling og markedsføring. 

Rekordomsetning i 2017
Norner har lagt bak seg 2017 med både rekordomsetning og inntjening og har spennende tider i møte med planer om en betydelig vekst i løpet av de neste fem årene. 

Norners verdensledende ekspertise på plast vil være svært sentral fremover for å løse de store globale utfordringene mot en sirkulær økonomi og skape gode bærekraftige løsninger sammen med industrien. 

- Jeg har gledet meg til dette og er nå endelig på plass i Norner. Resultatene de har oppnådd er inspirerende og jeg vet godt at dette er på grunn av meget dyktige ansatte, sier CEO Kjetil Larsen. 

- Vi er stolte over å ønske Kjetil velkommen som ny Norner CEO og ser frem til at han skal bidra til videre vekst og suksess, sier Cholanat Yanaranop, president i SCG Chemical og styreleder i Norner Board.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-30

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser forskning plastproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC