...
Mårtensson får ny jobb, og Packbridge ser etter ny sjef
Dagens leder i Packbridge, Johan Mårtensson, har fått ny jobb i Duni, og jakten på en etterfølger er i gang.

Johan Mårtensson, dagens VD i Packbridge, har fått ny jobb som innovasjonssjef i Duni AB. Han forlater stillingen i Packbridge senest 30. juni 2018.

Packbridge ble etablert i 2011 av blant andre sjefredaktør i Packnews, Bo Wallteg. I dag har Packbridge en posisjon som en av de ledende klyngene for emballering og innovasjon i Europa. Antall medlemmer er over 200, og blant de siste medlemmene er de store merkevareeiene Mars og Nestlé.

Fikk et tilbud han ikke kunne si nei til
Johan Mårtensson har vært VD i Packbridge siden oktober 2015. Før dette var han Senior Project Manager i klyngen og hadde dermed ansvar for implementering av den åpne innovasjonsplattformen OpenUp, som retter seg mot næringsmiddel- og emballasjeindustrien.

Nå går Johan Mårtensson videre til nye utfordringer som innovasjonsansvarlig ved Duni AB som holder til i Malmö. Stillingen innebærer blant annet at Johan skal reise rundt i verden og finne nye ideer til produkter og tjenester som kan inngå i Dunis omfattende produktportefølje.

- Jeg fikk et tilbud og en utfordring jeg ikke kunne si nei til, sier Johan Mårtensson.

Ser etter etterfølger
Jakten på en ny VD i Packbridge er allerede i gang. Ifølge arbeidsbeskrivelsen søker man etter en person – gjerne med emballasjeerfaring – som er utviklingsrettet og nytenkende og som tilpasser en moderne lederstil med høy fleksibilitet.

Johan Mårtenssons oppsigelsestid går ut 30. juni 2018, men styret i Packbridge håper å ha en etterfølger på plass innen det.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-09

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser lederskifte

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC