...
Faller lanserer en ny smart eske med nivåindikator
Med et trykk på tastaturet på esken måles nivået på den ugjennomsiktige flasken uten at den må tas ut av esken.

Med «Level Indicator» har August Faller utviklet prototypen til en innovativ legemiddelemballasje. Med et trykk på knappen registreres nivået i flasken.

Pasienten kan lese av resultatet av nivåmålingen på den ugjennomsiktige flasken på et integrert display som betjenes med et e-paper-display og elektroniske taster. 

Måler væskenivå uten å ta flasken ut
Den intelligente og interaktive emballasjen kan forbedre og forenkle pasienters og laboratorieansattes bruk og håndtering av legemidler.

Et lite trykk på en knapp på esken viser om det er nok væske i flasken eller om det trengs en ny resept, uten at flasken må tas ut av emballasjen. Det lille e-paper-displayet viser nivået på flasken, og miner om at det må rekvireres ny resept dersom nivået er lavt.

Dette er mulig takket være et ekstra flatt elektronisk system med sparsomme mikrokontrollere, et ørlite batteri og pålimt e-paper-display. Systemet lar seg enkelt integrere i legemiddelemballasjen uten at esken må forstørres i vesentlig grad. 

Enkel håndtering
Tastene for betjening av mikrokontrolleren befinner seg på forsiden av emballasjen.
Med prototypen «Level Indicator» kan pasienter profittere på en emballasjeløsning som er enkel å håndtere og samtidig støtter etterlevelsen ved bruk av legemidler. 

Den interaktive esken er en av tre nyutviklede prototyper av smart emballasje fra Faller. Disse tre er «Level Indicator», «Counting Device» - en emballasje som teller tabletter – og «Medical Prescription».

Den sistnevnte løsningen teller ikke bare tabletter men minner også pasienten om å ta tablettene regelmessig. Ved hjelp av en ekstra utviklet app er det i tillegg mulig å sende resepten til emballasjen via Bluetooth. 

Økt digitalisering
Med sine ideer for smarte emballasjeløsninger tar spesialisten for sekundær emballasje til farmasøytisk- og legemiddelindustri hensyn til den økende digitaliseringen av e-helseområdet og den stigende interessen for interaktive emballasjeløsninger. 

De første prototypene ble utviklet i samarbeid med MSC Technologies i Freiburg og høyskolen i Pforzheim. I samarbeid med kundene utvikler Faller selvsagt individuelle løsninger som retter seg nøyaktig etter de enkelte behov.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP legemidler smart emballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC