...
HP Indigo digitalpresser får ISO/PAS 15339-sertifisering
HP Indigo-presser har kapasitet til å trykke den høyeste farge-gamuten med opprettholdt fargekonsistens.

Flere serier med HP Indigo digitalpresser er nå sertifisert for sin kapasitet til å trykke i spesifiserte fargefelt og for sin fargetoleransekontroll.

Den globale kommunikasjons- og non-profitt-organisasjonen Idealliance har sertifisert HP Indigo digitalpresser i 1x000, 7x00, 5x00-seriene, samt Label & Packaging Web Press seriene med Master Elite-nivå ISO/PAS 15339-sertifisering.

Utvidet samsvarsprogram
Dette er et utvidet samsvarsprogram for produsenter av digitale trykkpresser som sertifiserer pressenes trykkeevne når det gjelder å treffe spesifiserte fargefelt og evnen til å holde fargetoleransen.

Ved å oppnå både Idealliance Digital Press og Master Elite Level of Idealliance 15339-sertifisering har HP Indigo-pressene vist sin kapasitet til å trykke den høyeste farge-gamuten innenfor toleranse og evnen til å opprettholde fargekonsistensen.

Det siste tilskuddet til Idealliance Digital Press Certification Prgam, ISO/PAS 15339-sertifisering viser pressenes evne til å trykke i flere fargefelt.

- Vi er veldig stolte over at HP Indigo har oppnådd det høyeste nivået i dette sertifiseringsprogrammet, sier i Timothy Baechle, Idealliance Vice President, Global Print Technologies & Workflows.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitaltrykk ISO-sertifisering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC