...
Iovate velger Thinfilm NFC-løsning til markedsføring
Med NFC-brikker vil Iovate levere mobilinnhold og friste til gjenkjøp for å styrke sine fire varemerker.

Med Iovate på kundelisten gjør Thinfilm sitt inntog på markedet for aktive kosttilskudd. Iovate vil bruke Thinfilms NFC-teknologi til markedsføring av fire varemerker.

Gjennom bruk av NFC vil koststilskuddleverandøren levere mobilinnhold og ehandel for å friste til gjenkjøp og styrke de fire varemerkene «Six Star Pro Nutrition», «Hydroxycut», «Muscletech» og «Purely Inspired».

Eksklusivitet i markedet
De «smarte» produktene vil bli tilgjengelige i Walmart-butikker og andre store dagligvarekjeder i USA. Thinfilm har lovet Iovate eksklusivitet i kategorien for aktive kosttilskudd som følge av selskapet sjusifrede ordre på NFC SpeedTap-brikker.

SpeedTap-brikken skal festes på Iovates produkter og integreres med Thinfilms CNECT skyplattform. Når man klikker på brikkene med en smarttelefon i butikken eller hjemme, vil kundene øyeblikkelig få tilgang på digitale opplevelser som videos, oppskrifter, instruksjoner og øyeblikkelig bestilling.

Innholdet inkluderer også en kundevideo med sportsstjernen Rob Gronkowski, som er sponset av Six Star Pro Nutrition, en serie med høykvalitets kosttilskudd for folk som trener.I tillegg til Gronkowski, støtter flere sportsstjerner opp om SixStar.

Erfarne mobilbrukere som kunder
- Erfarne digital- og mobilbrukere utgjør en høy andel av vår kundebase, og vi vil gjerne ha kontakt med dem etter kjøp, på deres betingelser. Vi leverer samtidig fristende digitalt innhold og relevant merkevareerfaring, sier Brian Cavanaugh, CMO i Iovate.

- Thinfilm gjør det mulig med tettere forbindelse mellom merkevareeier og forbrukere gjennom en løsning som er lett å bruke og passer ideelt for vår kundebase.

Iovates produkter er tilgjengelige globalt i mer enn 140 land og selges hos en rekke kjeder i tillegg til Walmart.

Tenker framover i raskt voksende marked
- Iovate er et selskap som tenker framover i det raskt voksende fitness- og kosttilskuddmarkedet, og vi er glade for å kunne jobbe med dem, sier Davor Sutija, CEO i Thinfilm.

- Den lederposisjonen de har inntatt i en svært konkurranseutsatt bransje er imponerende, og vi gleder oss til å hjelpe dem å differensiere seg ytterligere gjennom mobil markedsføring gjennom NFC.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
NFC smart emballasje Thinfilm

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC