...
Liten og lett blekksstråle-skriver fra ACT Logimark
Et bærehåndtak og dokking for skrivehodet gjør det enkelt å flytte skriveren fra linje til linje.

Linx 10 er ifølge ACT Logimark en svært enkel blekkstråleskriver som er designet for å møte utfordringene til små og mellomstore bedrifter.

Linx 10 er ifølge ACT Logimark unik fordi den kombinerer bærbarhet, enkelhet og kvalitet, og samtidig er støttet av den verdensberømte utskriftsteknologien fra Linx. 

Lett og liten
Enheten veier kun 11 kg og er den minste blekkstråleskriveren i sin klasse. Den kan installeres på produksjonslinjen. Et bærehåndtak og dokking for skrivehodet gjør det enkelt å flytte skriveren fra linje til linje.

Man trenger ingen erfaring med blekkstråleskrivere for å betjene enheten, som også utfører service på seg selv. En integrert sensor for linjehastighet sikrer riktig plassert merking på produktene.

Ifølge Knut Arne Telle, Linx-ansvarlig ved ACT Servicesenter, er Linx 10 den enkleste blekkstråleskriveren han noen gang har installert.

- Linx 10 gjør meg nesten bekymret for framtiden. Den er så enkelt å installere at kunden ikke trenger meg for å få det til, sier han.

- Spøk til side; dette er en svært god egenskap for en liten og billig blekkstråleskriver. Våre kunder holder til langs hele vårt langstrakte land, og det sier seg selv at det både er mer tidkrevende og litt dyrere at en person fra oss reiser ut sammen med maskinen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
blekkstråleskriver

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC