...
Siste sjanse for å delta i Metsä Boards konkurranse
Konkurransens juryleder Cyril Drouet er svært fornøyd med den positive oppmerksomheten konkurransen har fått.

For å inspirere til bærekraftig emballasje utlyste Metsä Board i november designkonkurransen "Better with Less – Design Challenge". Nå går fristen snart ut.

Hver dag brukes milliarder av forbrukeremballasjer i verden, og antallet øker. Med designkonkurransen «Better with Less – Design Challenge» vil Metsä Board bidra til å finne nye og mer miljøtilpassede emballasjeløsninger for noen av de mest bruke og raskest voksende forbrukerproduktene.

Jurylederen er fornøyd
Metsä Board, som er en ledende produsent av ferskfiberkartong, lanserte Better with Less – Design Challenge i november i fjor. Konkurransens juryleder Cyril Drouet er svært fornøyd med den positive oppmerksomheten denne viktige konkurransen har fått.

Han er også veldig glad for at så mange ideer til miljømessig bærekraftige emballasjeløsninger allerede har kommet inn fra hele verden.

 -De mest spennende bidragene hittil viser forståelse for de miljømessige konsekvensene og entusiasme for å forestille seg nye livsstiler, samt en besluttsomhet for å forandre emballasjeverdenen, sier han.

Siste frist er 31. mars 2018
Bidrag til konkurransen tas imot fram til og med 31. mars 2018 på www.betterwithless.org. Det betyr at innovative emballasjedesignere fortsatt har mulighet for å delta.

Fremtidens designere har to muligheter for å vinne med en strålende ide, ettersom «Better with Less – Design Challenge» samarbeider med Pro Cartons «Young Designers Award». 

Pro Carton er European Association of Carton and Cartonborad Manufacturers som med sin egen konkurranse vil oppmuntre til innovativ design med kartong for å redusere eller erstatte plast som emballasjematerial.

10.000 euro i førstepris
Den store prisen for Better with Less – Design Challenge» er 10. 000 euro. Konkurransen er også åpen for studenter, og Metsä Board tilbyr en av disse en praksisperiode hos Metsä Boards designteam i Shanghai.

Finalister og vinnere blir annonsert i løpet av våren 2018.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
designkonkurranse designpris emballasjedesign kartong konkurranse priser

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC