Nordic Printtech arrangeres for fjerde gang i Malmö
Nordic Printtech arrangeres for fjerde gang 3. mai i Malmö.

Den 3. mai inviterer Nordic Printtech til et event med den grafiske fremtiden i fokus. Hit kommer eksperter fra ledende bedrifter i hele den grafiske verdikjeden.

Prepress, material, klisje, trykkpresser, inspeksjon, rengjøring og etterkontroll vil være representert på arrangementet som i år holdes for fjerde gang. 

Startet i 2014
Nordic Printtech ble startet i 2014 av ledende foretak i den grafiske bransjen for å skape et forum de savnet på det nordiske markedet.  

I løpet av denne korte tiden har det blitt et omtalt event, og antall besøkende øker for hvert år. I år får de besøkende delta på live demos av blant annet Ink dispenser, diverse trykkeksempler, Vivo Color Solution & SOMA Optima trykkpresse.

I tillegg er en rekke spesialister fra den grafiske bransjen på plass. Årets foreleser er Jan De Roeck, Esko, som vil snakke om «the future for packaging supply chain».

Det største arrangementet hittil
Johan Holmström i Enigraf er en av initiativtakerne til Nordic Printtech og ser frem til eventet.

- Årets arrangement blir det største hittil. Vi har allerede satt rekord i antall bookede besøkende. I år er vi ekstra stolte over å kunne vise noe som ingen har turt å vise før: Forskjellen mellom de forskjellige trykkteknologiene, fra digital til CI Flexo, sier Holmström.

- Vi kommer til å vise de samme bildene og det samme opplegget med forskjellige trykkteknikker. På denne måten vil vi vise hvordan kundene kan tjene på de forskjellige trykktypene uten å gjøre avkall på kvalitet eller resultat.

- Dessuten byr vi på kunnskap og ekspertise om ting som å velge riktig programvare til pre-press og bruk av LED til laserrengjøring av aniloxer.

Følgende bedrifter stiller ut:

* Flint Group - Narrow Web 
* Flint Group - Paper & Board 
* Xeikon 
* Enigraf 
* Miller Graphics 
* Esko 
* UPM Raflatac 
* IST 
* ITL 
* R&J Graphics 

 Se www.nordicprinttech.com for mer informasjon.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
trykkteknologi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC