Mervaco ga EGP-partner-sertifikat til Flint Group
Flint Group ble tildelt EGP Partner Certificat for sin evne til å tilby brukervennlig farger til flexotrykk og høykvalitets flexoplater.

EGP Partner Certificat ble tildelt for Flint Groups evne til å levere verktøy for vellykket implementering av denne moderne produksjonsteknologien.

Sertifikatet ble tildelt av Mervaco som er en pioner i moderne full HD EGP-teknologi, for stabiliteten og den påliteligheten bak prosessen med farger og plater gjennom en rekke trykk fra flere forskjellige trykkerier gjennom de siste tre årene. 

Trenger dyktige partnere
Teknologien expanded gamut printing (EGP) er daglig i bruk hos avanserte emballasjeprodusenter. For å promotere implementasjon og erkjennelse av prosessen, har Marvaco og deres Amerikanske partnerselskap, CSW Inc, utdelt partnerskapssertifikater til flexotrykkere og selskaper som produserer flexografisk trykk. 

- Trykkeriene trenger dyktige og kapable partnere for å implementere EGP-teknologien. Flint Groups evne til å tilby brukervennlig farger til flexotrykk og høykvalitets flexoplater, har blitt testet på krevende jobber med forskjellige materialer, sier Kai Lankinen i Marvaco. 

Han legger til at stabiliteten og repeterbarheten av Full HD EGP møter forventningene til eiere av merkevarer med tanke på kvalitet, og innfrir de strengeste produktivitetsbehov av trykkeriene. 

Beæret
- Vi føler oss oppriktig beæret over erkjennelsen av den stabile påliteligheten til våre produkter med EGP partnerskapssertifisering, sier Fredrich von Rechteren, VP salg EMEA & global markedsføring, Flint Group. 

- Her hos Flint Group jobber vi daglig med alle temaer som kan være kritiske for å tilfredsstille våre kunder og deres behov for stadig forbedrede kostnader og kvalitet, i henhold til våre nøkkelprinsipper for bedre, raskere og enklere bruk. 

- Siden initieringen av det første full HD EGP-prosjektet i 2015, har vi arbeidet tett med vår trofaste partner, Marvaco, for en konstant tilførsel av høykvalitet og pålitelige plater og farge, som møter de strenge kravene for å implementere EGP-prosessen hos trykkeriene. 

- Vi er svært fornøyd med fremgangen våre to selskaper har hatt i de siste årene og ser frem til flere prosjekter innenfor dette området av ekspertise. 

Ivaretar merkevarefargene
Teknologien bak EGP gjør det mulig å gjøre avtrykk uten behov for manuell blanding av spotfarger. De forutsigbare og presise merkevarefargene er implementert med digitalt assistert blanding av farge, hvor CMYK-fargegruppen er anriket blant annet med ytterlige OGF (Oransje, Grønn, Fiolett) prosessert farge. 

Det er rapportert bemerkelsesverdig økning i effektivitet og kvalitet av trykkeriene siden de byttet til Marvacos Full HD EGP. Ikke nok med det, til og med forbruket av farge og løsemiddel har falt dramatisk, noe som gjør prosessen enda grønnere enn tradisjonell flexotrykk. 

Eiere av internasjonale merkevarer og kopieringsselskaper bytter over til EGP, og interessen vokser hurtig. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-02

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
EGP flexotrykk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC