...
ST Blow Moulding viser ny teknologi på plastmesse
På NPE vil de vise ASPI 400 som har 40 tonns klemkraft og er egnet både for 2D og 3D-teknologi.

NPE2018 er verdens største plastkonferanse og messe. ST Blow Moulding vil være til stede7.-11. mai i Orlando, Florida, for å vise ny teknologi.

NPE2018 samler alle industrisektorer, inkludert vertikale og perifere markeder, sluttmarkeder, merkevareeiere og gjenvinnere. Hvert tredje år samler messen over 65.000 plasteksperter fra hele verden, samt ledende leverandører av teknologi, utstyr og materialer fra alle faser i plastprosessering.

Arrangørene forventer enda større deltakelse til årets messe enn i 2015, som også var en suksess. NPE arrangeres av Plastics Industry Association og er den eneste internasjonale messen som arrangeres av og for industrien.

ASPI 400 for polyolefiner i store volumer
ST Blow Moulding har mer enn 35 års erfaring med design og produksjon av formblåsingsmaskiner i verdensklasse. På NPE vil de vise ASPI 400 som har 40 tonns klemkraft og er egnet både for 2D og 3D-teknologi.

Maskinen vises med en 70mm ekstruder der skrueprofilen er egnet for polyolefiner og andre polymerer i store volumer. Maskinen har smart oppvarmingskontroll og hydraulisk systemhåndtering.

Sikkerhetsutstyret er forbedret, og innlogging på maskinen kan gjøres raskt med RFID-brikke. Kommunikasjonsprotokollen er tilpasset Industri 4.0.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-03-01

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
messer plastemballasje plastproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC