...
Nytt selskap gjør hyllene levende med lydetiketter
LTT ser etter partnere som vil samarbeide tett med selskapet om å fullføre utvikling og kommersialisere teknologien.

Labels That Talk (LTT) er et amerikansk oppstartsselskap som betatester et superfølsomt «Soundpaper» med 2-dimensjonal strekkode.

Soundpaper, som lanseres i partnerskap med utvalgte selskaper verden over, er den første strekkoden med nok minne til å lagre lyd, HTML, formattert tekst og mye mer. Strekkoden fungerer alltid, uten å være avhengig av internettforbindelse.

App på smarttelefon
Koden skannes med en Soundpaper-app som kan kjøres på IOS- og Android-enheter. Det unike er ifølge utviklerne at man unytter alle fordelene med strekkoder (lett å lese, billige, fleksible), uten at man samtidig er avhengig av Internett.

- Siden all informasjonen er laget i strekkoden, vil den alltid virke, enten du er langt inne på et lager, på et fly eller ute i naturen der det ikke er nettverk, sier Ken Berkun, gründer og president i Labels That Talk.

Den høye kapasiteten på strekkoden betyr innspilte menneskestemmer (ikke datagenerert tale), musikk, HTML, bilder og digitale signaturer kan lagres for å sikre autentisitet.

Fungerer også med svak eller ingen nettilgang
Strekkoden kan også ha URL og musikk eller en animasjon som underholder kunden mens han venter på internettoppkoblingen. Er nettverket svakt eller mangler, vil man uansett ha glede av det innspilte innholdet.

I motsetning til QR-koder, har Soundpaper metadata slik at appen på smarttelefonen forstår innholdet og kan gjengi det riktig. Man kan for eksempel vise en kupong eller lagre informasjon, eller bruke avanserte funksjoner som kryptering, serialisering, få tidsstempel eller tamper evidence.

Soundpaper påberoper seg også å redusere karbonutslippene ved at man slipper i printe ut informasjon og brukerveiledninger som kan lagres i strekkoden.

Ser etter partnere
LTT ser etter partnere som vil samarbeide tett med selskapet om å fullføre utvikling og kommersialisere teknologien.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-02-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP aktiv emballasje smart etikett smarttelefon strekkoder

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC