...
Påmelding for besøk på SMART industri er åpen
SMART industri er en ny messe som arrangeres hos Norges Varemesse på Lillestrøm 17.-19. april 2018.

Fra 17. til 19. april samles utstyrleverandører, produsenter og produkteiere til SMART industri på Norges Varemesse. Meld deg på som besøkende eller utstiller.

Emballasjeforeningen er en av de åtte aktørene som støtter opp om arrangementet SMART industri. Her får du se fremtidens løsninger i praksis og kan delta på banebrytende kurs og konferanser. Det blir selvfølgelig lagt til rette for å utveksle erfaringer med bransjekolleger på ulike sosiale arrangementer

Innovasjon, bærekraft og digitalisering
SMART industri har fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering. De tøffeste maskinene og løsningene innenfor prefab, maskinering, sveis, overflate og verksted vises frem og demonstreres.

Arrangørene satser på ungdommen og kommer med en rekke ungdomstilbud. Via vårt samarbeid med Kongsberg VGS, Fagskolen Tinius Olsen og K-Tech så vil studenter ved disse utdanningsinstitusjonene ha regien for all ungdomsaktivitet.

Den norske industrien har alltid vært dyktige på å bruke teknologiutvikling som konkurransekraft. I SMART industris Innovation Corner vil de besøkende kunne se og prøve det råeste og nyeste på markedet.

Disse standene vil gi inspirasjon og nysgjerrighet for neste steg i teknologiutviklingen. Har din bedrift produkter, utstyr eller løsninger som ingen har sett før – Innovation Corner er stedet å vise det frem!
 
Bærekraft
Det stilles stadig økende krav til grønne løsninger og klimanøytralitet. I Green Area kan din bedrift vise frem at bærekraft kan være et stort konkurransefortrinn for norske industribedrifter. Her skal det vises frem hvordan man kan bruke digitalisering, teknologi og materialer til å bli en miljøvinner.
 
For første gang i Norge går de største bransjeforeningene innen verkstedindustrien sammen om å skape industriens viktigste arena.

SMART industri med kurs og seminarer, konferanser, årsmøter, åpne medlemsmøter, og maskin og utstyrsmesse - alt samlet på ett sted.

Hvis din bedrift skal delta på kun ett arrangement i 2018, vil vi anbefale SMART industri. Her vil du trolig få det beste utbyttet!

Lær mer og utvid ditt nettverk - påmelding besøkende


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-02-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
messer SMART industri

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC