...
Nestlé tar lederposisjon i kampen mot klimaendringer
For andre år på rad trekkes Nestlé som ledende i leverandørsamarbeid i en rapport utgitt av den internasjonale organisasjonen CDP.

Sammen med sine leverandører, berømmes Nestlé for arbeidet selskapet legger ned i kampen mot risiko knyttet til klima, vann og skog i verdikjeden.

For andre år på rad trekkes Nestlé som ledende i leverandørsamarbeid i en rapport utgitt av den internasjonale organisasjonen CDP. Nestlé er ett av kun 58 selskaper som kom med på listen, etter at CDP har evaluert hele 3.300 selskaper.

Jobber systematisk
– Nestlé jobber systematisk for å vise vei i kampen mot klimaendringene, som en del av vårt mål om å øke livskvalitet og bidra til en sunnere fremtid. CDP-rapporten er en hyggelig og viktig annerkjennelse av at vi beveger oss i riktig retning, sier Vladimir Wendl, landssjef for Nestlé i Norge.

Nestlé Norge inngår i Nestlé SA som er verdens ledende næringsmiddelkonsern innen ernæring, helse og velvære. Selskapets historie i Norge strekker seg helt tilbake til 1898 og oppkjøpet av Viking Melk.

I dag selger Nestlé en rekke sterke merkevarer som NESCAFÉ, Nesquik, NESCAFÉ Dolce Gusto, Nestlé Barnemat, Smarties, Lion, After Eight, Maggi potetmos og buljong og frokostblandinger som Cheerios og Fitness.

Nestlé eier også virksomhetene Nespresso, Nestlé Professional, Kaffeknappen, Purina og Nestlé Health Science.

Creating Shared Value
Nestlé Norge har cirka 300 ansatte, og omsetter for 2,0 milliarder kroner (2016).
Creating Shared Value (CSV) er måten Nestlé driver virksomhet på. CSV innebærer at konsernet skal skape langsiktige felles verdier både for aksjonærer OG for lokalsamfunnene de opererer i.

Nestlé jobber med CSV innen områdene ernæring, vann og jordbruksutvikling. Forretningsprinsippene omfatter alt fra lokale lover og forskrifter til FNs Global Compact, ILOs konvensjoner samt internasjonalt regelverk
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-02-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
klima klimakutt matproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC