...
Logopak viser modulært trykk på Anuga FoodTec
Det nye systemet har høy kapasitet og presis påføring av etiketter på forskjellige typer emballasje

På Anuga FoodTec 2018 i Köln 20.-23. mars vil etikettleverandøren Logopak vise et stort utvalg av print & apply-løsninger for emballasje i alle stadier i matindustrien.

Logopak tilbyr høykvalitets etiketteringssystemer som innfrir kravene i matindustrien. På messen vil høydepunktet være et nytt multiformatsystem for nonstop etikettering av matemballasje ved utsalgspunktet.

Effektiv etikettering ved utsalgspunktet
Det nye systemet har høy kapasitet og presis påføring av etiketter på forskjellige typer emballasje for å møte de spesielle kravene som gjelder for etikettering ved utsalgspunktet.

Multiformatserien av maskiner gjør det mulig for operatørene å trykke etiketter i forskjellige størrelser på ett etiketteringssystem. Appliseringen er basert på Logopaks velprøvde og testede teknologi som innebærer at etikettene kan påføres effektivt og på forskjellige måter.

Kapasiteten er 140 enheter i minuttet, og dermed er etiketteringsmaskinen et godt alternativ for merking av kartongesker, skåler og krympe-wraps. Etikettene kan påføres på topp, bunn, front, dobbelt, enkelt, over hjørnet, flersidig og wrap-around med høy presisjon.

Merking av paller
Logopak palletiketteringsystemer kan merke opptil 240 paller i timen i nonstop drift. Med 20 forskjellige applikatorer, kan etiketter opptil A3 påføres automatisk i forskjellige posisjoner og retninger.

Merkingen oppfyller GS1-standarden og pallene kan lett identifiseres ved hjelp av Serial Shipping Container Code (SSCC). For økt sikkerhet har maskinene et beskyttende deksel og helautomatisk klaffekontroll.

RFID-applikatorer er tilgjengelige eller kan ettermonteres på alle print&apply-systemene til Logopak. Dette gir ubrutt sporing og bidrar til at etikettering innfrir alle lovmessige krav, standarder, EU-regler og retningslinjer i matindustrien.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-02-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etiketter etikettering etiketteringsmaskin matemballasje Matkontaktmaterialer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC