...
Messekonseptet til Lexit Group har kommet for å bli
Lexit Group arrangerte messe i Posthallen for fjerde gang og kommer tilbake med ny messe i 2019.
– Vi deltok på messa for ytterligere å styrke vår relasjon til leverandøren, sier salgssjef Vidar Granaas og innkjøpssjef kontor og forbruksmateriell Bjørnar Sørensen i Wittusen & Jensen.
– Vi har samarbeidet med Lexit Group på datafangstområdet i flere år, sier Kjetil Torkildsen hos TESS.
Daglig leder Hans Inge Myrvold og teknisk leder Geir Ove Nilsen i Supplèr. – På messa fikk vi gode innspill til produkter/løsninger som vi vil videreformidle til våre kunder.
- På messa traff jeg bransjefolk og utvekslet erfaringer med medarbeiderne til leverandøren, sier daglig leder Rune Hagland hos Paytec.

Lexit Group har all grunn til å være fornøyd med oppslutningen på årets messe i Posthallen som igjen samlet over hundre nye og eksisterende kunder.

– Vi kan ikke annet enn å være strålende fornøyd, sier messegeneral Svein Lauritsen, som kun har fått positive tilbakemeldinger fra de mange besøkende. – Dette er et messekonsept som har kommet for å bli, understreker han.

Fjerde messen i Posthallen
Det er fjerde gang Lexit Group arrangerer messen i Posthallen.

– Flere store og små kunder valgte å ta turen innom messa for å få et overblikk over hva vi som totalleverandør kan levere – alt under ett og samme tak, sier Svein Lauritsen.

- Vi hadde et stort mangfold av produktnyheter og løsninger innen lager og logistikk, datafangst, industri, etikettproduksjon og retail med state-of-the-art software-løsninger innbakt i produktene samt egenutviklet software. Årets oppslutning skyldes et godt gjennomarbeidet messekonsept.

– Kundene fikk hjelp av våre høyt kompetente medarbeidere fra våre fagavdelinger etikett, industri, datafangst, retail og service. De fikk også muligheten til å diskutere sine utfordringer og møte fagfolk fra egen bransje. Tilbakemeldingen er at messa favnet vidt og bredt.

- Vi fikk flere spennende kundehenvendelser som nå blir tatt tak i.

Gode tilbakemeldinger på messekonseptet
Kunder som Wittusen & Jensen, Tess, Supplér og Paytec besøkte messen i Posthallen.

–Tilbakemeldingene viser at de besøkende fikk svar på sine spørsmål om bredden av våre produkter og løsninger fra våre medarbeidere med spesialkompetanse innenfor hvert sitt fagområde, forteller Svein Lauritsen.

- Vi registrerer også at den uformelle atmosfæren gjør at et flertall av de besøkende blir værende på messen gjennom store deler av dagen, og det tar vi som et godt tegn på at vi har fått til noe viktig med dette konseptet. Vi gleder oss allerede til å åpne dørene igjen til messe i 2019, avslutter Lauritsen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-02-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
datafangst etikett-applikator etiketter etikettering etiketteringsmaskin lagerhåndtering lagerstyring logistikk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC