...
Den tyske papirprodusenten Feldmuehle er konkurs
Feldmuehle Uetersen begjærte seg konkurs 23. januar, men bobestyreren har tro på å få selskapet på bena igjen.

Produksjon, salg og forretningsdrift fortsetter uhindret etter at Feldmuehle begjærte seg konkurs 24. januar. Lønningene til 420 ansatte er sikret fram til 31. mars 2018.

Papirprodusenten som holder til i Uetersen i tyske Schleswig-Holstein, begjærte seg konkurs 24. januar 2018. En bobestyrer er opprettet, og virksomheten fortsetter inntil videre som normalt.

Leverer til trykkeri- og emballasjeindustri
Selskapet ble grunnlagt i 1904, og de 420 ansatte produserer rundt 250.000 tonn papir årlig ved fabrikken vest for Hamburg. Produktene brukes verden over, hovedsakelig i trykkeri- og emballasjeindustri.

- Forretningsdriften fortsetter uhindret, både når det gjelder produksjon, innkjøp, salg, markedsføring og logistikk, sier Tjark Thies, som er midlertidig bobestyrer.

Heiner Kayser, administrerende direktør i Feldmuehle Uetersen sier at leverandørene kan være trygge på at de vil få pengene sine og at nye ordre kommer. – Våre kunder kan regne med fortsatte leveranser i tide, sier han.

Konkursprosedyrer kan gi nye muligheter
Ansatte vil fortsatt få lønningene sine dekket av det føderale arbeidskontorets konkursfond frem til slutten av mars 2018.

Tjark Thies og hans ekspertteam jobber nå med å hente inn aksjer sammen med et tysk rådgivningsbyrå og ledelsen i Feldmuehle.

- Feldmuehle har førsteklasses produkter, produksjonsfasiliteter, prosesser, en høymotivert stab og en ledende markedsposisjon. Vi tror derfor at de pågående prosedyrene er en mulighet for selskapet, sier han.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-26

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
emballasjeindustri fiberemballasje konkurs papirproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC