...
Logopak viser smarte etiketter på LogiMat
Logopak deltar i "Tracking & Tracing Theatre" med en etiketteringsmaskin for strekkoder og RFID via smarte etiketter.
Logopak er en ledende produsent av logistikkintegrerte etiketteringssystemer, programvare for etikettering, strekkoder og industriprintere.

På LogiMat i Stuttgart 13.-15. mars 2018 skal Logopak vise sin portefølje med on-site produksjon av etiketter og dekoretiketter, samt sporing med smarte etiketter.

Logopak produserer alle de vanlige typene papiretiketter, som thermal transfer og direct thermal, samt plastetiketter. I tillegg har produsenten nylig investert i produksjonsutstyr for dekoretiketter.

Etikettene er tilgjengelig i standard og kundetilpassede formater, samt storformat opptil A3. Etikettene brukes til merking av produktemballasje ved utsalgspunktet, samt til transportmerking av D-pak og paller.

Logopaks brede portefølje inkluderer også smarte etiketter og RFID-brikker.

Simulering av verdikjeden
På LogiMat-messen er Logopak offisiell partner i «Tracking & Tracing Theatre» som arrangeres av industriorganisasjonen AIM i hall 4, F05.

«Auto-ID-Live-Scenario» for simulering av prosessflyt viser hele verdikjeden fra innkommende logistikk og interntransport til produksjon og utgående logistikk.Her vises trinnvis hvordan objekter kan spores gjennom verdikjeden ved hjelp av teknologier som RFID, strekkoder, 2D-koder, RTLS (Real-Time Locating Systems) og sensorer.

Logopak deltar i Tracking & Tracing Theatre med en etiketteringsmaskin for strekkoder og RFID via smarte etiketter.

Holder til utenfor Hamburg
Logopak er en ledende produsent av logistikkintegrerte etiketteringssystemer, programvare for etikettering, strekkoder og industriprintere.

Selskapet leverer også etiketter for direkte og indirekte merking av produkter og emballasje. Porteføljen inkluderer både blanke etiketter og dekoretiketter.Logopak holder til i Hartenholm i nærheten av Hamburg, Tyskland.PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-25

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etiketter etikettering etikettmaterialer messer smart etikett

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC