Greiner Packaging viser innovative løsninger i Paris
Greiner Packaging viser frem tjenester og emballasjeløsninger i plast på Pharmpack i Paris 7.-8. februar.

På Pharmapack i Paris 7.-8. februar 2018 vil Greiner Packaging benytte anledningen til å vise frem sine løsninger for legemidler for et interessert publikum.

Over 400 utstillere og mer enn 5.000 besøkende ventes til Pharmapack i Paris for å få informasjon om de nyeste trendene, utvikling og lovregulering som omfatter legemiddelsektoren.

Kompetansesenter og emballasjeløsninger
Greiner Packaging griper muligheten til å vise frem sine tjenester, som blant annet består av et kompetansesenter for legemidler. Senteret er spesielt innrettet på personlige, organisatoriske og teknologiske endringer som kan iveareta de høye kravene i helsesektoren.

På messen vil plasteksperten også vise emballasjeløsninger som er laget ved hjelp av ekstrusjonsformblåsing, som emballasje med multibarriere og PET-flasker. De viser også løsninger som er laget med Kavablow-teknologi, som er en videreutvikling av injeksjonssprøytestøping.

Greiner Packaging tilbyr en rekke kundespesifikke løsninger til legemidler, kosmetiske legemidler, berikede næringsmidler og dyremedisin. Selskapet tilbyr også et standardutvalg av infusjonsflasker og PET-flasker.

- Vi vil også vise på messen at vi kan sikre renhet og vedvarende kvalitet på de fylte varene gjennom testteknologi, sier Stefan Rohr, daglig leder ved Greiner Packaging i Rastatt.PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
legemidler plastemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC