...
Nytt partnerskap bringer IoP til forbrukervarer og kjede
Norske Kezzler og amerikanske Scanbuy har inngått partnerskap for å tilby Internet of Packaging til forbrukervarer.

Norske Kezzler inngikk i høst partnerskap med den amerikanske mobilteknologileverandøren Scanbuy for å tilby Internet of Packaging (IOP) til forbrukervarer.

Kezzler leverer tjenester for produktserialisering og sporing basert på smarte etiketter eller QR-koder. Dermed kan forsyningskjeden optimeres med sporbarhet og markedsinnsikt. IOP gjør det mulig med produktserialisering i masseproduksjon, der hvert produkt har en unik identitet.

Gir innsikt i leverandørkjeden
En QR-kode som plasseres på emballasje kan linke forbrukere til en Smart Label landingsside gjennom en enkel skanning. Når den samme koden skannes i næringslivet, for selskaper full innsikt i distribusjonen og informasjon om alle stadier i produktets livssyklus.

Aktører i handelsleddet kan få hjelp med holdbarhetshåndtering, anti-forfalskning og autentifisering, distribusjon og gjenkalling.

- Etter hvert som smarte etiketter og QR-koder blir mer vanlige på produkter, er det viktig at kundene sikrer investeringen i smarte etiketter ved å løse produktenes sporbarhet og synlighet ved hjelo av den samme strekkoden, sier markedsføringssjef Maryann Moschides i Scanbuy.

- Det er slutt på tiden da et produkt trengte en strekkode rettet mot forbrukeren og en annen strekkode for intern bruk.

IOP vokser fram på forbrukervarer
Administrerende direktør i Kezzler, Thomas Körmendi bekrefter at serialisering og digitalisering av produkter nå implementeres i en rekke bransjer for å beskytte og informere forbrukere.

- Vi ser en betydelig vekst for forbrukervarer, der teknologien gir muligheter for merkevareeiere, detaljhandel og forbrukere, sier Körmendi.

- Ved å aktivere smarte etiketter på emballasjen får man mer detaljert informasjon i den digitale verden og bygger tillit gjennom større synlighet. Partnerskapet med Scanbuy har potensial til å tilføre mange muligheter i hver produserte enhet.

- Vårt samarbeid gjør utviklingen sømløs, legger han til.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Internet of Packaging IOP QR smart emballasje smart etikett

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC