Sjefen er fornøyd med "all time high" for ACT Logimark
Morten Mathisen sier at et godt leveringsprogram, flinke ansatte og egenutviklet programvare ligger bak suksessen.

ACT Logimark nådde sin hittil største omsetning på mellom 50 og 60 millioner kroner i 2017. Det innebærer en god økning fra tidligere år.

ACT Logimark AS kan i 2018 kan se tilbake på 28 år som leverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere.

Godt leveringsprogram
Den positive utviklingen i selskapet forklares med et godt leveringsprogram og dyktige medarbeidere, av Morten Mathiesen som er selskapets daglige leder.

- Vi har siden vår etablering i 1990, utviklet et leveringsprogram og en kompetanse som dekker våre kunders krav til funksjonelle og driftssikre løsninger, levert til konkurransedyktige priser, sier han.

Selskapet har også satset på egen programvareavdeling. – Utvikling av vår egen software, LogiFlow, er en viktig årsak til vår gode utvikling, fortsetter Mathiesen.

- Nå kan vi ta et større ansvar for funksjonaliteten på løsningene vi leverer – uavhengig av om løsningen benytter for eksempel strekkode og/eller RFID-teknologi. I tillegg har vi utvidet vårt leveringsprogram med alle typer vekter fra polske RadWag.

Blant de eldste i bransjen
ACT Logimark er blant de eldste aktørene i bransjen. De har for eksempel representert Linx Printing Technology, som er blant de største produsentene av blekkstråleskrivere til produktmerking, siden 1994.

I dag har ACT Logimark hundrevis av Linx blekkstråleskrivere i daglig drift i Norge. TINE og Pipelife er blant de største enkeltkundene.

Digitalisering og leveranser av digitale løsninger øker, og ACT Logimark etablerte i 2016, etter kjøp av selskapet HRAFN, en egen avdeling som arbeider med utstyr og løsninger for digitalisering og innovasjon.

- Vi er stolte  av våre mange leveranser i 2017, forteller Mathiesen, som gleder seg til enda flere i årene som kommer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
blekkstråleskriver merkemaskiner merking resultat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC