Pentawards-konferanse og vinnerutstilling til Kina
Xiaojing Huang, Strategic Director i Yang Design, et av de meste fremtidsorienterte designbyråene i Kina.
Ippei Murat, Art Director of Packaging Design i Shiseido, er blant foredragsholderne.

Verdens mest prestisjefylte konkurranse for emballasjedesign skal arrangere en konferanse i Kina i samarbeid med ADF&PCD Shanghai 2018.

Som en del av samarbeidet skal Pentawards-utstillingen vise et utvalg av vinneremballasjene fra 207-utstillingen. Dermed får de besøkende en unik sjanse til å få globalt perspektiv om den beste og mest kreative emballasjedesignen fra det fjoråret.

Arrangeres i mars 2018
ADF&CPD Shanghai 2018 er Kinas eneste dedikerte event for aerosol-, dispenser-, parfyme- og kosmetikkbransjen. Messen arrangeres på ShanghaiMART 28.-29. mars, med mange store varemerker, nye innovasjoner og topp designbyråer.

Paul Macdonald, Global Brand Director i Easyfairs Pacakging Portefolio syns det er spennende å ha med Pentawards på årets messe.

- Noen av de beste og skarpeste hjernene i emballasjedesignverdene kommer for å holde foredrag på konferansen. Deltakerne får lære de beste måtene å fortelle merkevarehistorier på, hvordan man levere innovasjon gjennom design og hvordan man gjør emballasjeutfordringer til muligheter.

Bygger videre på messene i Paris og New York
Macdonald sier også at Pentawards er et ekstra tilskudd på en messe som fra før er fullpakket og hjelper dem å bygge videre på momentumet som er bygget opp på søstermessene i Paris og New York.

Rhonda Young skal lede konferansen, der foredragsholdere som Ippei Murat, Art Director of Packaging Design i Shiseido er blant foredragsholderne.  Han skal snakke om utfordringene med å utvikle et emballasjedesignteam for det kinesiske markedet.

En annen foredragsholder er Xiaojing Huang, Strategic Director i Yang Design, et av de meste fremtidsorienterte designbyråene i Kina, med nasjonal og internasjonal erfaring.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-01-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Kina Pentawards

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC