Metallbokser fra Crown går i taket hos Bottletop i London
Tusenvis av bokser er møysommelig festet i taket hos Bottletop og bygget inn i en 3D-trykket gitterstruktur.
Metallbaldakinen har blitt varemerket til luksusmotemerket Bottletop.

Den britiske luksusmotemerket Bottletop har funnet en innovativ bruk for tusenvis av drikkevarebokser fra Crown til butikken i Regent Street i London.

Butikken forsøker å inspirere ved å blande fremtidsrettet økologisk bevissthet med kunst og samtidig vise sin prisvinnende kolleksjon og framtidsvisjon. En rekke av produktene, som luksushåndvesker, er laget av gjenvunnede bokseringer.

Metallbaldakin laget av bokser
Nå har de altså laget kunst ved hjelp av drikkevarebokser fra Crown. Tusenvis av bokser er møysommelig festet i taket og bygget inn i en 3D-trykket gitterstruktur. Metallbaldakinen har blitt varemerket til Bottletop.

Bruk av metallbokser passer perfekt med Bottletops filosofi, da de er laget av et material som er 100 prosent gjenvinnbart. De kan også gjenvinnes i det uendelige uten tap av egenskaper.

Drikkevarebokser er det emballasjeformatet som blir mest gjenvunnet i sektoren, og bruk av tusenvis av bokser i en kunstutstilling viser at det er mange gjenbruksområder for kreative sjeler.

Glade for positiv oppmerksomhet
- Å være en del av et så spennende prosjekt er en ære for Crown, sier Mat Twiss, Marketing & Business Development Director i Crown Bevcan Europe.

- Vi er stolte av å kunne støtte Bottletops bærekraftbudskap og glade for at metallemballasjens miljøegenskaper får den oppmerksomheten den fortjener. Dette sølvtaket er noe av det grønneste vi har sett, sier han.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-12-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
aluminium boks metallemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC