Qualvis tilbyr kartong i småserier on-demand
Kunder i mat- og helsesektoren krever stadig oftere små serier og raske leveranser.
Med to digitale trykk- og coatinglinjer er Qualvis konkurransedyktige i markedet for små serier og rask leveranse.

Som respons på krav om dramatisk kortere serier i mat- og helsesektoren, har den britiske kartongleverandøren Qualvis gått over til digitalproduksjon.

Qualvis Print & Packaging holder til i Leicester i Storbritannia og har investert i digitalproduksjon med store investering i utstyr for trykk, belegging og finish.

To digitale trykkpresser
Med to digitale trykkpresser med integrerte beleggingslinjer for foldekartong fra Xereox og TRESU, kan Qualvis nå tilby en effektiv on-demand tjeneste med ledetider mellom seks og ti dager.

De to trykk- og coatinglinjene ble installert tidlig i 2017 og tilbyr personlig emballasje, flere varemerker og språkvariasjoner, samt markedsprøver.

Med minimale ferdiggjøringskostnader er produksjonslinjene et kostnadseffektivt alternativ for oppstartsfirmaer som ønsker kvalitetsemballasje i serier på bare 100 kartonger. Det gir også redusert lagerbehold og materialavfall.

Kombinerer kvalitet, produktivitet og pålitelighet
Hver av produksjonslinjene består av en arkmatet Xerox iGEN digitalpresse med TRESU Pinta flexo coater. Linjene kan kjøre single pass emballasjetrykk i en hastighet på 2.500 ark i timen med en operatør.

En av linkene har iGEN5 med CMYK pluss en stasjon for blå, grønn og oransje. Den andre har fire prosess-stasjoner med samme hastighet, automasjon og kvalitet. Maksimum oppløsning er 2400x2400 dpi.

- De to pressene kombinert med TRESU Pinta coaters gir oss en kombinasjon av skarp kvalitet, produktivitet og pålitelighet som gjør oss konkurransedyktige i markedet for små serier, sier Jason Short, administrerende direktør i Qualvis.

- Og med to linjer har vi back-up som sikrer at vi klarer de mest krevende leveransetidene som er vanlige for matvarer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-28

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
coating digitaltrykk kartong småserier

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC