Optimeringsteknologi fra Smurfit blir ny standard
Smurfit Kappa hjelper sine kunder med å optimere emballasjen gjennom sitt Smart Supply-system.

Smurfit Kappa Sverige oppfant i 2001 en teknologi som nå er blitt godkjent av det tyske forsknings- og serviceinstituttet PTS og blir ny bransjestandard.

PTS hjelper bedrifter med å utvikle og bruke fiberbaserte materialer. En godkjenning fra dem innebærer at Smurfit Kappas testprotokoll nå publiseres som offisiell DIN-norm. Dette gir brukere av bølgepapp en mer skalerbar og troverdig strategi, ifølge Smurfit Kappa.

Optimale spesifikasjoner
Avansert emballeringsteknologi analyserer effektiviteten i emballasjer og utvikler optimale spesifikasjoner for å sikre at emballeringsløsningene er egnet. Teknologien har forandret måten papir utvikles på og hvordan kartong og emballasje utformes.

Det har blitt gjennomført millioner av tester ved selskapets ISTA-serfifiserte laboratorium som hvert år bruker innsikt fra flyindustrien til å produsere optimert og risikofri emballasjeløsninger. Aktuelle tekniske fremskritt blir regelmessig lagt til Smurfit Kappas emballasjer for å sikre at kundene har tilgang på de mest effektive og moderne metodene for å optimere sin emballasje.

- Vi er svært stolte over at vi med støtte fra PTS har utviklet en ny standard i bransjen, sier innovasjons- og utviklingssjef Arco Berkenbosch. - De siste 16 årene har vi sett at flere og flere bedrifter i og utenfor vår bransje har begynt å bruke vår innovative strategi for avansert emballasje for å optimere og harmonisere sine materialer.

8.000 emballasjeoptimeringer hver dag
Hver dag analyserer og optimerer Smurfit Kappa 8.000 emballasjer i 30 land. Innsikten brukes til å utvikle innovative løsninger på de mest komplekse kundeutfordringer.

Smurfit Kappas avanserte emballeringsteknologi samvirker med selskapets SupplySmart-tjeneste for å utvikle optimerte emballasjeløsninger med mål om å forbedre effektiviteten i leveransekjeden.

Smurfit Kappa er en av verdens ledende produsenter av papirbasert emballasje. Selskapet har rundt 45.000 ansatte ved cirka 370 produksjonsanlegg i 34 land. I 2016 var omsetning på 8,2 milliarder euro.
Størrelsen og det globale kunnskapsnettverket brukes proaktivt for å skape muligheter for kundene.

Les mer om dette på www.openthefuture.se


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-27

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp emballasjeoptimering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC