Oppgradert fabrikk baner vei for kraftig bølgepapp
Den tekniske oppgradering av Simet-fabrikkeni Poznan i Polen inkluderer installasjon av en 2.8 meter korrugator med tre single facere.
Den interne produksjonen av 2-vegget papp er i full drift, og produksjonen av 3-vegget heavy duty bølgepapp er forventet å starte i første kvartal 2018.

Mondi gjennomfører en teknisk oppgradering av Simet-fabrikken i Polen, og dette baner vei for å levere heavy duty bølgepapp til det europeiske markedet.

Den tekniske oppgradering av SImet-fabrikkeni Poznan i Polen inkluderer installasjon av en 2.8 meter korrugator med tre single facere. Den interne produksjonen av 2-vegget papp er i full drift, og produksjonen av 3-vegget heavy duty bølgepapp er forventet å starte i første kvartal 2018.

Har hentet inn eksperthjelp
Markedet følger spent med på oppgraderingen av Mondi-fabrikken i Polen, og det er spesielt kunder i bilindustri, kjemisk industri og møbelindustrien som vil dra nytte av denne løsningen.

Bølgepappmaskinen startet opp i august og installering av alt konverteringsutstyr er nå også fullført. Ny fabrikk-layout og utvidet produksjonsareal sørger for fremragende prosessflyt.

Eksperter i Mondi-nettverket har hjulpet til med installeringen av utstyret. Erfarne maskinoperatører har blitt overflyttet til Modi Simet, som også har leid inn bølgepappoperatører utenfra.

Den utvidede fabrikken vil få firedoblet kapasitet og tredoblet produksjonsareal. Dette gjør Mondi Simet til et knutepunkt for bølgepapp i Poznan-regionen og områdene rundt.

Eskemaskin for produksjon av småserier
Som en del av oppgraderingen av Simet-fabrikken har Mondi også installert en eskemaskin på 2,4 meter som kan konvertere heavy duty bølgepapp. Med en platelengde på seks meter og roterende kutter har man mulighet for å lage små serier med hylleklar emballasje.

- Utvidelsen av Mondi Simet representerer den største investeringen i Mondi Corrugated Packagings historie, forteller COO Armand Schoonbrood.

- Våre kunder står overfor forskjellige emballasjeutfordringer, og vår nye og uavhengige produksjonskapasitet kan bidra til deres suksess.

Den nye korrugatoren har utstyr for moderne kvalitetskontroll og automatisk justering av papirtemperatur og fuktighet. – Dette vil sørge for leveranser av vedvarende høy kvalitet til våre kunder.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-24

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC