Smurfit Kappa satser på bærekraftig vannforvaltning
Smurfit Kappa har investert over 60 millioner euro i bærekraftig vannbehandlingsteknologi.

Selskapet har mål om å forbedre vannkvaliteten ved å redusere COD med 1/3 per tonn produsert papir innen utgangen av 2020 sammenlignet med 2005.

Denne betydelige forbedringen av vannkvaliteten er et viktig skritt for å beskytte livet i havet og kommer som et resultat av omfattende forskning og utvikling.

Investering
Smurfit Kappa investerte over 60 millioner euro i bærekraftig vannbehandlingsteknologi som sørget for anaerobe vannbehandlingsprosesser.  Disse prosessene trenger ikke oksygen og bruker dermed mindre energi, etterfulgt av aerob behandling for å sikre lave COD-resultater.

Behandlingen forvandler vannforurensende stoffer til biogass, som deretter gjenbrukes som drivstoff i selskapets kraft- og varmeanlegg.

Denne milepælen er den siste i en rekke bærekraftoppnåelser fra Smurfit Kappa. Tidligere i år oppnådde de komplett «Chain of Custody»-sertifisering for hele råvareforsyningskjeden.

- Vi er veldig stolte over å ha nådd vårt vannmål i 2017, tre år foran 2020-målet, sier Steven Stoffer, utviklingsdirektør ved Smurfit Kappa.

Kunnskap og erfaring
- Dette er et resultat av den omfattende kunnskapen og erfaringen vi har fått med vannbehandling de siste tiårene, og vårt fokus på å løse utfordringer der det er mulig. Vi tar sikte på å returnere alt vårt vann til naturen så rent som det var før i tiden, fortsetter Stoffer.

- Med vår forpliktelse til skogsertifisering og Chain of Custody-sertifiserte produkter, bidrar Smurfit Kappa også aktivt til styring og beskyttelse av skogens naturlige vannkilde.

- Ved å overholde sertifisert bærekraftig skogforvaltning i henhold til FSC®, PEFC ™ og SFI®-standarder, er vi stolte over å beskytte og støtte forvaltningen av naturens meget viktige vannreservoar.

Vann er et av de fem viktigste bærekraftsområdene for Smurfit Kappa sammen med skog, klimaendring, avfall og mennesker.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bærekraft investering Investeringer papirproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC