...
Chilensk vinhus vil vokse med Thinfilms NFC-løsning
Thinfilm har fått mange vin- og brennevinsprodusenter som kunder, men har også GSK blant sine kunder.

Den chilenske vinprodusenten PengWine skal bruke NFC-løsning fra Thinfilm på sine flasker for å opplyse og utdanne forbrukere gjennom konkurranser.

Pengwine produserer 5-stjerners viner og planlegger å bruke Thinfilms SpeedTap-brikker på kampanjer i Asia og Stillehavsregionen. De smarte brikkene skal brukes til å opplyse forbrukerne og invitere dem med på konkurranser der de kan vinne priser.

Forbrukerkontakt
For eksempel kan vinsmakere bruke smarte plastkort for å rangere og kommentere på enkelte viner. Ved hjelp av smarte etiketter på flaskehalsen, kan forbrukere interagere direkte med merkevareeieren uavhengig av distribusjonskanal.

NFC SpeedTap kan brukes til forbrukerkontakt i butikken og hjemme, ved hjelp av et tastetrykk på smarttelefonen. Forbrukerne kan lære om vinprodusentens historie, se vingården i Maipa Valley, få anbefalinger om hvilken mat vinen passer til og bestille produkter i e-handelsløsningen.

Pengwine skal også benytte Thinfilms CNECT-plattform til å håndtere kampanje og øke effektiviteten. Det skybaserte programvaresystemet er fullt integrert med NFC-brikkene.

Teknologisk tilnærming til kundene
- For at varemerket PengWine skal vokse verden over, er vi avhengig av å opprette kontakt med forbrukerne. Vi ser etter teknologi som kan hjelpe oss å etablere og gi næring til disse forbindelsene, sier Chris Milliken, medgründer og CEO i PengWine.

Davor Sutjia, som er CEO i Thinfilm med arbeidsplass på hovedkontoret i Oslo, sier at PengWine har forstått hvor viktig kunderelasjoner er.

- Vi er glade for at de valgte Thinfilms NFC-løsning til å hjelpe dem å vokse videre som et innovativt og fremadrettet vinhus.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP forbrukerfokus NFC

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC