Stora Enso og Microsoft i samarbeid om emballasje
Stora Ensos intelligente emballasje fanger data via RFID og NFC. Den skybaserte IoT-plattformen Microsoft Azure samler og analyserer dataene for kundene.

For å kunne tilby sine kunder over hele verden tilgang til skybaserte løsninger for intelligent emballasje, har Stora Enso inngått et samarbeid med Microsoft.

Stora Ensos løsninger for intelligent emballasje bruker Microsoft Azure, som er en ledende skyplattform for forretningsdigitalisering.

RFID og NFC
Med den globale og skalerbare skyplattformen fra Microsoft kan man på enn trygg måte samle inn og analysere data for kunder som investerer i intelligente emballasjeløsninger.

Stora Ensos løsninger for intelligent emballasje benytter RFID for å spore og validere produkter gjennom hele verdikjeden. Teknologien gjør det også mulig for merkevareeierne å kommunisere med sluttbrukerne via smarttelefoner som har støtte for NFC.

Håndtering og analyse av store mengder data er en vital del av intelligente emballasjeløsninger. Gjennom Microsofts skytjeneste samles alle data inn for analyser med mål om å øke effektiviteten for bedriftene.

Skalerbart og pålitelig
- Microsoft Azure er en skalerbar og pålitelig plattform for oss og våre globale kunder, sier Teemu Salmi, Chief Information Officer i Stora Enso.

- Emballasjedata kan nå samles inn og analysers hvor som helst, noe som gir våre kunder tilgang til store mengder verdifull informasjon om alt fra verdikjeden til forbrukeratferd. En kombinasjon av fornybar emballasje og skybaserte løsninger, hjelper bedriftene å bli mer effektive og lønnsomme.

Marc Jalabert, som er sjef for Marketing & Operations i Microsoft Western Europe sier at Microsoft er stolte over å samarbeide med Stora Enso i den nye æraen for intelligent emballasje.

Internet of Things
- Microsoft Azure leverer tjenester innenfor Internet-of-Things (IoT). Dette kan Stora Enso bruke til å forbedre sitt kundetilbud gjennom rask tjenesteutveskling, skalerbarhet og global rekkevidde, sier Jalabert.

- Stora Ensos intelligente emballasjer er et utmerket eksempel på den nye typen av innovative tjenester som er mulige med Microsoft Azure-plattformen.

Stora Enso og Microsoft er for tiden involvert i flere prosjekter for intelligent emballasje med store internasjonale selskaper i forskjellige bransjer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-11-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP intelligent emballasje Internet-of-things NFC RFID samarbeid

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC