Tilbyr hjelp til å løse samsvarspuslespillet
"Complete Compliance" er en tjeneste som sikrer kunden at etikettene er i samsvar regelverket.

- Hyppige lovendringer kan skape forretningsrisiko og gjennom «Complete Compliance» slipper du å holde styr på alle de komplekse, lovmessige detaljene selv.

Det sier Cor Verhart, product compliance product manager i Avery Dennison, som tilbyr seg å løse samsvarspuslespillet for sine kunder gjennom “Complete Compliance”.

- Tjenesten tar hensyn til alle reguleringer verden rundt og er nøye vurdert av eksperter på teknikk og samsvar. Complete Compliance gir deg trygghet for at du er helt i samsvar med lovgivningen.

Verktøy hjelper til med materialvalg
Alle innovasjoner innenfor lim må tilpasses matregulativer, UL-sertifisering, BS 5609-sertifisering, plastregulativer, REACH, ISO og regionale forskrifter.

Avery Dennisons tjeneste for samsvarssertifisering er tilgjengelig på fem språk og lar brukerne generere sine egne samsvarsutsagn i løpet av få minutter, samtidig som de lærer mer om kravene.

Verktøyet hjelper også til med å velge det rette materialet for en spesifikk applikasjon og dokumenterer samtidig at materialet innfrir alle nåværende lovkrav for tenkt bruksområde.

BS 5609-sertifisering
Som en ledende leverandør av etikettmaterialer følger Avery Dennison strenge protokoller beregnet for sertifisering av etikettmaterialer i henhold til BS 5609. Fat-etikettporteføljen omfatter en liste med 63 limkombinasjoner som er i samsvar med Seksjon 2 i BS 5609.

I tillegg tilbyr selskapet å teste trykte etikettmaterialer for sine kunder og sluttbrukere for å sjekke om de er i samsvar med BS 5609 Seksjon 3. Laboratoriet og testprotokollen er eksternt validert av UL og er gratis for kundene. Omsetningstiden er tre-fire uker.

Avery Dennison viste «Complete Compliance» på Labelexpo Europe, der de også viste flammeresistente etiketter for PET-kabler og BPA-fire etiketter som er i samsvar med 2020 BPA-regelverket.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etiketter etikettering lim regulativ samsvarserklæringer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC