Thinfilm og GSK med NFC-teknologi på allergimedisin
Flonase allergimedisin skal utstyres med NFC-brikker slik at GKS får direktekontakt med forbrukere.
Davor Sutija, CEO i Thinfilm kan du også møte på Emballasjedagene 2017.

Dagligvarebutikker i Canada får nå smarte produkter, der GSK ved hjelp av Thinfilms NFC Speed Tap-brikker kan påvirke forbrukerne under kjøpsbeslutningen.

Thin Film Elelctronics ASA og GlaxoSmithKlime (GSK) annonserte 3. oktober at de har tatt i bruk Thinfilms SpeedTap-brikker for å lage smarte hyller med utvidet kommunikasjon med forbrukerne under kjøpsbeslutningen.

Interaktive produkter
Med interaktive Flonase-hyller i dagligvarekjedene i Canada gjør GSK et nytt grep. Med SpeedTap-brikker i hyllene kan kundene hente produktinformasjon ved å trykke på en NFC-tilpasset smarttelefon.

I tillegg bruker GSK Thinfilms programvareplattform CNECT for dynamisk håndtering av Flonase-brukernes opplevelser. Den skybaserte plattformen integreres med NFC-maskinvare, og lar GSK fjernstyre brikkene.

På denne måten kan GSK levere forbrukerbeskjeder og innhold, følge forbrukenes trykkeaktivitet i sanntid og utvikle verdifull kundeinnsikt gjennom den innebygde analysefunksjonaliteten.

Teknoligen kan styrke kundeforholdet
- I GSK fokuserer vi på å hjelpe folk til å gjøre mer, føle seg bedre og leve lenger. Og det gjør vi for en stor del ved å levere høyeffektive produkter på markedet, sier Sriman Banerjee, Director R&D Respiratory Packaging for GSK.

- Vi innser at å tilknytte oss direkte forbrukerne gir en unike og meningsfulle erfaringer som er kritiske i dagens marked. Vi tror at en innovativ mobilteknologi som dette kan styrke kundeforholdet, bygge varemerkelojalitet og øke omsetningen for varemerket Flonase.

Allergimedisinen Flonase selges både på resept og over disk som den første sprayen fra GSK som gir lindring for allergiplager i nese og øyne. Den balanserer også sinusplager og trykk.

Hør mer om Thinfilm på Emballasjedagene

- Vi er glade for å jobbe med GSK – en global leder, innovatør og et selskap som vil forandre helsepleiens ansikt, sier Davor Sutija, CEO i Thimfilm.

- Å bruke Thinfilms løsninger på et produkt som Flonase er en milepæl i bransjen, og vi gleder oss til å GSK med å øke merkevarens verdi gjennom direkte kontakt med forbrukerne når kjøpsbeslutningen tas.

Davor Sutija og Thinfilm kan du høre på Emballasjedagene 2. november i Sandefjord.

www.emballasjedagene.no


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
legemidler medisin NFC

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC