Mange spennende foredrag på Emballasjedagene 2017
Her er noen av foredragsholderne på Emballasjedagene som arrangeres 1.-3. november 2017.

Davor Sutija i Thinfilm, Virginia Janssens i Europen og Nolway Foray i Ellen MacArthur Foundation er blant foredragsholderne på Emballasjedagene 2017.

- Thinfilm vil vise mulighetene med nærfeltskommunikasjon (NFC) i emballasje for mobil markedsføring, logistikk og IoT-applikasjoner, forteller Davor Sutija, CEO i det norske selskapet Thinfilm Electronics SA.

Sirkulær økonomi og New Plastic Economy
Virginia Janssens, Managing Director i Europen, skal fortelle om hvilken betydning EUs pakke for sirkulær økonomi for emballasjens forsyningskjede. Nolwenn Foray i Ellen MacArthur Foundation skal fortelle om hvilke tiltak som nå skal gjennomføres for å opprette «The New Plastic Economy».

Peder Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke skal holde åpningsforedraget på Emballasjedagene, basert på utviklingen i den hjemlige industrien, mens Marius Gonsholt Hov, seniorøkonom i Handelsbanken forteller om de makroøkonomiske utsiktene.

Nancy Strand, direktør i Avfall Norge skal snakke om de utfordringene som finnes for å lage emballasje som fungerer i en sirkulær økonomi, mens markedssjef Rune Rørvik i Tronrud Engineering gir en innføring i hvordan Industry 4.0 påvirker pakketeknikken og utviklingen av nye pakkemaskiner.

Forskriftsregulering av produsentansvaret
Yngve Krokann og Kari Bunes i Emballasjeforeningen skal fortelle hva forskriftsreguleringen av produsentansvaret for emballasje vil innebære for den enkelte bedrift og hva det betyr i praksis.

Fredrik Johansson i DS Smith Packaging, Camilla Haustrup Hermansen i Plus Pack, Tom Egil Klausen i Bama og Kjell Olav Maldum i Infinitum kommer også, mens Silvija Seres i Tehcnorocks avslutter programmet.

Emballasjedagene starter med bedriftsbesøk hos Grans Bryggeri onsdag 1. november, mens konferansen går 2.-3. november på Scandic Park i Sandefjord.

Arrangementet er åpent for medlemmer i Emballasjeforeningen.
Les mer om foredragsholdere og programmet her.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-04

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC