Sikker og fleksibel emballasje for diagnostikk
Med Med ELISA-KIT BOX fra Faller kan forskjellige forskjellige kit-komponenter  pakkes helt kompakt.

Med den nye ELISA-KIT BOX for diagnostikk fra Faller kan du pakke kit-komponenter i ulike formater på en rask og bruddsikker måte.

Den sammenleggbare esken med innlegg har et enhetlig mål, som gir optimal utnyttelse av hele emballasjens overflate i et kompakt og håndterlig design. Den multifunksjonelle emballasjen er laget av kartong og gjør manuell pakking enklere. Den egner seg derfor svært godt til små serier.

Avhengig av utførelse og type av ELISA (Enyzme Linked Immunosorbent Assay), trengs det forskjellige kit-komponenter innen in vitro-diagnostikken. Med ELISA-KIT BOX fra Faller er det mulig å pakke disse helt kompakt, som en KIT-enhet. Emballasjens slanke design sparer plass når kit-komponenten lagres i kjøleskapet.

Fleksibel løsning
Manuell pakking i emballasjen utføres ovenfra. Både den sammenleggbare esken og innleggene, som er limt fast opå forhånd, er enkle å klappe opp og fylle. Med de to innleggene fikseres kit-komponentene i ulike størrelser på en sikker måte og er dermed sikret mot brudd.

Innleggene ligger over hverandre, noe som fører til ytterligere stabilitet og gir best mulig beskyttelse av produktene. Innleggene kan brukes modulært etter behov og mengde flasker.

I ELISA-KIT BOX fra Faller kan kit-komponentene presenteres på en oversiktlig måte, tas ut og settes tilbake. Perforeringen og en klaff, som kan skyves inn, gjør det enkelt å både åpne og lukke boksen.

Til små serier
Den spesielle konstruksjonen på baksiden av lokket forhindrer at baksiden buler ut vertikalt på midten når lokket er åpent. I tillegg forhindrer det at lokket klapper tilbake så lenge det er åpent.

Emballasje til ELISA-produkter brukes først og fremst til små serier. Foruten informasjon om innhold og bruk av produktet, finnes det som regel lite eller ikke noe trykk direkte på emballasjen. Høy andel av hvit farge gir en følelse av renhet og naturlighet.

Ved hjelp av etiketter kan emballasjen enkelt individualiseres med nødvendig informasjon for hver enkel KIT. Etikettene er i tillegg en garanti for at emballasjen åpnes for første gang.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-10-04

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
eske kartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC