Nytt verktøy hjelper til å velge farger og kjemikalier
Med verktøyet Color Finder kan du søke deg gjennom Archromas globale utvalg av fargestoffer.

Online-verktøyet Color Finder er laget for at kunder i emballasje- og papirindustri skal kunne søke seg frem i Archromas utvalg av fargestoffer og kjemikalier.

Arcrhroma har tidligere laget fargehåndteringssystemer for tekstilindustrien, og nå lanserer de altså Color Finder for emballasje- og papirapplikasjoner.

Offentlig tilgjengelig verktøy
Verktøyet er offentlig tilgjengelig og kan søke seg gjennom Archromas globale utvalg av fargestoffer og skygger. Kunder kan bruke verktøyet til å la seg inspirere og velge blant kjerneutvalget av fargestoffer med tilhørende teknisk informasjon og bruksområder.

Verktøyet er utviklet for å kunne brukes på datamaskiner og mobilt utstyr. Hvert fargestoff vises med egenskaper for vannfasthet, lysfasthet, godkjennelse for matkontakt, anbefalte bruksområder og eco-labels, med mer.

- Vi har lagt ned en betydelig innsats de siste årene for å forbedre produktene våre ytterligere og gjøre dem snillere mot folk og miljø, og samtidig sikre at de er i samsvar med myndighetskrav, sier Simon Boyd, Product Manager Colorants, Packaging & Paper Specialites.

- Over 80 prosent av Archromas papirfargestoffer som er inkludert i Color Finder oppfyller kravene til minst en «eco label».  Vi har for eksempel nylig lansert fire nye fargestoffer der tilsetninger som DEA og TEA er fjernet. Dette øker vårt tilbud av fargestoffer som er godkjent for matkontakt.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-09-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
farger fiberemballasje papirproduksjon papp

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC