Transportbånd til bølgepapp vises på FEFCO-seminar
På det tekniske FEFCO-seminaret i Wien skal Ammeral Beltech beskrive løsninger for transportbelter.

På sin stand på et teknisk seminar hos FEFCO i Wien 11.-13. oktober skal Ameral Beltech vise en rekke bransjespesifikke løsninger for interntransport.

Bølgepapp opplever økende popularitet i det globale emballasjemarkedet, og FEFCO er den ledende tekniske møteplassen for bølgepappindustrien.

Beskriver tekniske løsninger
Transportbeltene fra Ameral Beltech brukes i dag på alle de store bølgepappfabrikkene verden rundt. Løsningene blir sett på som effektive i alle avdelinger i bølgepappfabrikkene, som transport av ruller langs hele linjen og modulær transport til hver konverteringsmaskin og deres periferienheter.

På FEFCO-seminaret skal selskapet beskrive teknologiske løsninger. ZipLink er et sømløst beltesystem som gir økt utbytte og kostnadsbesparelser, mens ZipLock er en løsning for sammenføyning av lenker som reduserer vedlikeholds- og nedetider.

Herrmann Nelles, Global Industry Segment Manager Paper & Print for Ammeraal Beltech, skal presentere fordelene med disse løsningene på FEFCOs Spotlight-presentasjoner med tittelen Faster than Formula One».PER ØVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-09-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp transportbånd

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC