Niels Petter Wright trekker seg tilbake fra Elopak
Etter 10 år skal Niels Petter Wright trekke seg som administrerende direktør i Elopak, men blir sittende til etterfølgeren er klar.

Etter 10 år som administrerende direktør i Elopak har Niels Petter Wright besluttet å gi seg. Han fortsetter å lede selskapet til styret har funnet en erstatter.

Under Niels Petter Wrights lederskap har Elopak tatt skrittet fra å være en leverandør til emballasje og tappemaskiner til ferske meierivarer og juice til også å levere aseptiske systemer.

Betydelige utvidelser under Wrights ledelse
Gjennom disse årene har Elopak utvidet sitt geografiske fotavtrykk betydelig og hatt mange store eknologiske gjennombrudd, i tillegg til å ha en ambisiøs miljøagenda.

- Elopak er et bemerkelsesverdig norsk selskap med 98 prosent av salget i internasjonale markeder, sier John Giverholt, styreformann i Elopak AS.

- Niels Petter har hatt en nøkkelrolle i å utvikle Elopak fra å omsette 5,5 milliarder til 8,1 milliarder kroner. Han har ledet de ansatte med en eksepsjonell driv og hengivelse. Han forlater et selskap som er godt posisjonert for videre vekst. Som eier er FERD takknemlig for jobben Niels Petter har gjort.

Skal jakte på nye forretningsmuligheter
Niels Petter Wright har vært administrerende direktør i Elopak i ti år og var CFO i sju år før dette. Nå ser han frem til å jakte på andre forretningsmuligheter men vil savne Elopak, kunder og kolleger.

- Til tross for at det absolutt har vært krevende år i et internasjonalt forretningsmiljø, har det mest av alt vært moro. Jeg ønsker mine kolleger en suksessfull fremtid og håper de vil lykkes med å eksportere fremragende produkter og Elopaks forretningsmodeller til nye markeder, sier Niels Peter Wright.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-09-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser Elopak kartong mønekartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC