Teknologisk Institut åpner IoT-demosenter i Danmark
IoT- og datasenteret skal hjelpe bedrifter å skape forretningsmessig verdi av dataen som samles inn.

I november 2017 åpner Teknologisk Institut, Emballage & Transport sitt nye demosenter for IoT og Data, som skal hjelpe bedriftene med digital utvikling.

Digitalteknologi kan forandre alt rundt oss, og dette gjelder selvfølgelig også bedriftene vi jobber i. Det nye IoT & Data Democenter hos Teknologisk Institut, Emballage & Transport skal hjelpe bedriftene i gang - og gjennom - den digitale overgangen.

Håndfaste illustrasjoner
Senteret er designet for å presentere instituttets forutsigelser av hva som skal til for å lykkes med digital forretningsutvikling.

- Da digitalisering for de fleste bedrifter er en abstrakt øvelse, er det behov for håndfaste illustrasjoner av hvilke verdier som kan skapes med målrettet innsamling og analyse av data, skriver seksjonsleder Jan Overgaard og sentersjef Lars Germann i siste utgave av Medlemsinformation fra Emballage & Transport.

Utallige bedrifter står overfor utfordringen med å digitalisere virksomheten og å samle nåværende IT-systemer til ett. Og det aller viktigste er kanskje å utnytte bedriftens data til proaktive og forretningsskapende handlinger.

Skal skape forretningsverdi av dataene
For noen bedrifter er målet å redusere manuelle oppgaver og oppnå høyere effektivitet, bedre bunnlinje og økt konkurransekraft.

- Mange bedrifter sitter i dag med masser av data uten at disse utnyttes til å skape forretningsmessig verdi. Årsakene til dette kan være forskjellige. Noen syns det er dyrt eller vanskelig å samle data, andre mangler kompetanse til å analysere dem og eller oversikt over hva det er meningsfylt å måle og analysere, mener Overgaard og Germann.

IoT & Data Democenter blir kort og godt opprettet for å skape forretningsmessig verdi av data. Senteret henvender seg til flere forskjellige bransjer, som produksjon, handel, service og byggebransjen.

Dørene åpnes 29. november 2017.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-09-04

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Internet-of-things økonomi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC