Tar ingen sjanser ved transport av sukker
Schütz’ nye Foodcert-IBCer er tilpasset kravene til just-in-time-produksjon og sømløs sporbarhet.
Foodcert IBCer er laget for produkter med høy densitet, som sirup.

Nederlandske Suiker Unie prioriterer renhet, sikkerhet og kvalitet på sine tørre og flytende sukkervarer, som for en stor del fraktes med Foodcert IBCer fra Schütz.

- Renhet, sikkerhet og kvalitet er pilarene vårt selskap hviler på, fra dyrking av beter på jordet til ferdigpakket sukker i butikkhyllene, sier Wim Peltenburg, QSHE-koordinator i Suiker Unie.

Tørre og flytende sukkervarer
Den globale sukkerprodusenten startet som et kooperativ av sukkerfabrikker i Nederland på begynnelsen av det 20. århundre. I dag har de totalt fem fabrikker, og sukkerbeter blir prosessert til sukkergranulat i tre av dem (Dinteloord, Viervlaten og Anklam).

Fabrikken i Puttershoek lager melis, glasur og sukkerbiter for forbrukere og industrielle kunder, mens fabrikken i Roosendal lager flytende sukkerprodukter som sirup. Produktene er laget for kunder i Nederland men eksporteres til Tyskland, Belgia, Frankrike, Italia og England.

Avhengig av sukkerets konsistens transporteres sukkeret i Schütz Foodcert-modeller.

Oppfyller høye standarder
- Omlag 10 av våre produkter pakkes i Foodcert IBCer på 1.000 liter fordi de tilfredsstiller våre høyeste standarder når det gjelder mattrygghet og hygiene, sier Wim Peltenburg.

Sirupen fra Suiker Unie har høy densitet, noe som innebærer at en full IBC kan veie opptil 1.400 kg.  Dermed trenger emballasjen å være robust. Foodcert IBCer fra Schütz er godkjent for en fysisk densitet opptil 1,9 og har forsterkede hjørner.

- Våre produkter er laget for mat- og farmasøytisk industri som begge krever standarder stadig tidligere i forsyningskjeden. Det betyr at emballasjematerialet også blir grundig undersøkt.

Om Foodcert
Foodcert IBC er utviklet av Schütz for å møte de høye standardkravene som settes til produksjon og transport av mat. For å sikre best mulig kvalitet, må sikkerheten være maksimal gjennom hele forsyningskjeden.

Foodcert IBC og tønner er laget med en material-, produkt- og prosesseringssikkerhet som langt overgår standardkravene.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-08-09

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
frakt IBC matemballasje matproduksjon mattrygghet

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.MEST LEST
HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC