Nytt IoT-demosenter for Industri 4.0 i Danmark
Ved å utnytte mulighetene med IoT kan man få full oversikt over lagersituasjonen i detaljhandelen.

Teknologisk Institut har opprettet et IoT Center der Industri 4.0 konkretiseres med demonstrasjon av trådløs teknologi for nettbaserte forretningsmodeller.

- Industri 4.0 handler i bunn og grunn om å utnytte data fra markedet, skape nye tjenester og kunne nettverke med kundene – med andre ord skape et databasert økosystem, forteller Jan Overgaard, seksjonsleder Digitalisering og Logistik i det siste Medlemsinformation fra Emballage og Transport.

Stort utnyttet potensial i IoT
Og det er nettopp dette som er formålet med det nye IoT og Data Democenter i Taastrup, der Emballage og Tranpsort vil demonstrere sin viten om hvordan små og mellomstore bedrifter i en rekke bransjer kan samle inn og behandle data for å interagere med kunder og selge mer.

Ifølge en undersøkelse fra IRIS Groups er det et stort uutnyttet potensial knyttet til Internet of Things (IoT), og instituttet har selv identifisert et behov for digital veiledning og demonstrasjon av gevinstmulighetene som finnes ved å investere i IoT-løsninger.

- 100 prosent lageroverblikk i detaljhandelen er ikke science fiction, sier Seniorkonsulent Cathrine Lippert, som er prosjektleder for det nye IoT & Data Democenter.

– Med RFID-teknologi kan varelagrene styres enkelt, vareopptelling kan gjøres langt hurtigere og man kan integrere nettsalg i den fysiske butikken og arbeide med omni-channel.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2017-06-27

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Industry 4.0 Internet-of-things RFID

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.MEST LEST
HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC